Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi típus a magyar nők álma (? )
légyszi ne hazudjatok, látszik a like/dislike arányból, hogy ő a ti álom férfitok
https://www.youtube.com/watch?v=eYu1S3yaAmA
valami ilyesmi lenne a fogyasztói társadalom által létrehozott ratyitallér prototípus
ez jobban remegne pár nap social media megvonás után, mintha a narkóstól vennéd el a cuccát, borzalmas még nézni is, hogy férfiak ilyen szintekre süllyednek, ahol pár éve még csak dubajozó luxupitsák süllyedtek
látszik, hogy még a szobáját is úgy rendezte be, hogy szépen lehessen instagramra fotózni, beteges kategória
Jól néz ki, de nem tud rendesen magyarul beszélni, nem függenek össze a mondatai.
Nem álom, de azért lehetne rosszabb is.
uhh, rajtam is csak ennyi izom van pedig egész kamaszkorom alatt olyan bolondságokat csináltam mint 70 kg cipelése 150 méter távon 8 méter emelkedéssel, stb..
hogy lehet, hogy vkin nem látszik a munka?
am majdnem ez vagyok csak sötétbarna haj-barna szem, sokkal jobb szemcsi és kisfiúsabb arc..és van benne valami, hogy divatba jöttünk
mondjuk szerintem egy előnye van ennek, hogy felvállalod magad a szteroidok helyett..
Huh ebből a rövid kis kérdésből (vádból..?) csak úgy süt a komplexusok tömkelege.
Kérdező a helyzet az, hogy a nők nem csakis és kizárólag azért néznek a férfiakra, mert felizgatja őket az illető látványa, hanem sokszor azért, mert a férfi olyat mond, ami érdekli őket. Tudom, férfiként ezt egy teljesen ismeretlen koncepció, amit így elsőre talán nehéz is befogadni, de mi képesek vagyunk a mondandóra is figyelni, nem csak a csomagolásra. Szóval lehet, hogy ennek szóltak azok a lájkok, nem?
Egyébként mi a bajod ezzel a férfival? Ápolt (látszik, hogy nem agyonhordott, ezer éves ruhái vannak, karban tartja a haját és a szakállát) képes értelmesen beszélni (mert kiábrándítóan sokan vannak azok akik képtelenek végigmondani egy mondatot őőőő-zés meg ummmm-zés nélkül), viszonylag jóképű, de nincs benne semmi kifejezetten kirívó. Mégis mi lenne olyan megbotránkoztató és szégyenletes abban, ha ő jönne be a nőknek? Csak tirpák kis Qasimodok videóit lenne szabad néznie a nőknek, hogy te jobban érezd magad?
És még az sem lenne jogos ha azt sérelmeznéd hogy ez a Henry Kettner az instagrammról beszél, mert a youtube csatornáját elnézve (- ami igaz, hogy nem valami hű de zseniális, de) rengeteg mindenről készít videókat, nem csak ilyen közösségi média tippekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!