Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy roma férfi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy roma férfi és magyar nő házassága jól működhet?

Figyelt kérdés
Mik a szokások egy ilyen kapcsolatban?
2018. máj. 20. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az asszony verve jó, de neked kell tudnod.
2018. máj. 20. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem
2018. máj. 20. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen roma?

Engem múltkor egy roma orvos műtött, aki Pasaréten lakik, a lakást meg szabolcsi roma kőműves csinálta, aki feljár Pestre melozni.

Nem hiszem, hogy ugyanazok a szokások a két családban, pedig mindketten házasok gyerekekkel.

2018. máj. 20. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon más kultúra, ha megcsalod megskalpolhat, meg megalázhat ahogy akar. Elvárás, hogy az asszony buta legyen, szüljön gyereket foglalkozzon velük, főzni tudjon. A férfi kezeli a pénzt ő tart el. Függni fogsz tőle, birtokolni fog.
2018. máj. 20. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Jaaj, minek keveredni ááááá

Tartsd meg csak barátnak, ismerd ki. Keverék gyerekek amúgy is a legbutábbak, még a cigó gyerekeknél is.

2018. máj. 20. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Nálunk működik. 6 éve. Embere válogatja mennyire agresszív. Engem soha nem ütött meg de a környezetében rendesen gyilkolva vannak a nők. De gondolom nem 3 hónap után akarsz vele össze állni biztos kiismerted már annyira amennyire kell. A féltékenykedés az alap egy régi férfi ismerős esetleg volt osztálytárs ha köszön akkor már megy a hiszti. Amíg nem szültem addig dolgozhattam, de egyébként ő tart el. Neked teljesen át kell venni a szokást bár attól függ milyen cigány mert az én férjem olá cigány vagyis otthon cigányul beszélnek, a lányok nem vehetnek fel nadrágot.

Vigyázz mert lassan fog bekebelezni amúgy! Elősször azt vehettem fel amit akartam, aztán szólt (nem kéne ilyen ku-rvásan öltözködni ezt követően 2 óra hosszás mindennek elhordás következett) hogy nem vehetek fel szaggatott farmert később már magassarkút sem aztán már a hátul kivágott felső is kukába landolt végül semmilyen nadrágot nem vehettem fel. Úgyhogy tapadós térdig érő ruhába v szoknyába járok SZIGORÚAN TÉRDIG!! 😂 nem lehet rövidebb, de ezek közül valamelyikre megjegyzi hogy túl tapadós -hát anyádat azt-.

Ki kell szolgálnod majd, enni szedni neki elébe tenni majd ha megette elpakolni, ő soha nem fog még csak egy kupakot sem lecsavarni (nem viccelek nem adhatom úgy oda az üveget hogy rajta van a kupak). Facebookom nem lehet. Ezt se tudja hogy itt irkálok -isten őrizzen-. Igazából csak egy csador hiányzik rám, bár ennek ő örülne a világon a legjobban. Ráadásul ő amúgy papucsnak mondja magát melletem mert mikor veszekedek vele nem üt le -a környezetében ugyanis ez a szokás- illetve még azért is mert előtte volt már barátom szóval én amúgy a világ ku rvája vagyok :D De mondom embere válogatja mert van olyan testvére aki még a magyar papucsok között is a legpapucsabb lenne. De mondom az sem mindegy hogy milyen cigányról van szó! Mert ha egy szocializálódott inteligensebb fajtát sikerült találnod akkor a fent írtakat vedd semmisnek. Akarsz még cigány gyerekkel lenni?

2018. máj. 20. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért ne működhetne. Köztük is vannak rendesek, okosak, stb.
2018. máj. 20. 17:27
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Jaaaj, hagyjuk már a cigányokat, a falramászok tőlük! Nem szabadna nekik elszaporodni!
2018. máj. 20. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Kultura? Szerintem falusiaknal van max meg ma kultura , jo magam semmi ilyes felet nem tartok , bar az ufos dolgok erdekelnek , lehet ez is amolyan cigany kultura? Xd
2018. máj. 20. 22:54
 10/12 Szergej55 ***** válasza:
Nem, túlságosan más közeg.
2018. máj. 21. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!