Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány (nagyon) elhízott lány, gyönyörű műkörmökkel, szemöldökkel szempillákkal van fent a társkereső oldalakon. Ha van igényük ilyen szinten a kűlső szépsegre, akkor kicsit véknyabb alkatra miért nincs?
Végűlis akinek mindeggy milyen a cerka hordozója csak kemény legyen ...:)
Meglepődnél hogy milyen kevés nővel feküdtem le,bár azokkal sokszor. Mindegyiken volt pár plussz kiló,de nem folytak. És nem a fent emlìtett mű dolgokkal akartak hódítani. Leírtam a vastagabb lányok előnyeivel tisztában vagyok. De a vastagabb és nem extra vastag.
A műkörmöket és egyebeket miért használnák pasizásra??? Arra még nem gondoltál, hogy nekik ez tetszik???
Ha 100 pasiból 100 mondaná, hogy neki a műköröm tetszik, akkor sem csináltatnék, mert utáltam. Keresnék egy 101. pasit vagy egyedül maradnék. Viszont ha nekik az tetszik, akkor hidd el, egy pasi kedvéért sem vetetnék le.
Egy NŐ nem a pasik kedvéért ilyen vagy olyan, hanem mert ilyen vagy olyan szeret lenni.
30-as az lehet sok ,,férfi" akar megdugni,csak a minőség nem mindegy.
És igen jól mondod csak megdugni akarnak,effektíve belédürítenek csak,másra nem nagyon akarnak elhízott nőt,csak gyorsan kell valaki akibe beleélvezhetnek vagy nem jut nekik jobb nő és beéri ami jutott.
Nem azért kellene lefogyj,hogy mindenki meg akarjon dugni hanem mert IGÉNYESSÉG,tehát tested lelked temploma,amit te nem tisztelsz akkor miért tiszteljen más,pont ezért csak megdugnak téged de komolyra nem igen fog egy igazi férfias férfi veled leállni,max egy ilyen balázska,jaguar warrior szintű lusta ruppótlan férfi,aki nem igen kelendő.
Nem értem, hogy téged, és a többi ide író, kövéreket szidó, róluk gusztustalanul megnyilvánuló embert miért zavarja, ha valaki túlsúlyos. Én például vékony, sportos nő vagyok, nem találom vonzónak az elhízott férfiakat, nem kezdek kapcsolatba velük. Viszont nem is járok ide a saját nyomorult életemet palástolni azzal, hogy kötekednék velük, vagy gúnyolódnék rajtuk a súlyuk, kinézetük miatt. Pusztán csak nem érdekelnek párkapcsolat szempontjából, mert én aktívabb, sportosabb életet élek, és olyan társat is keresek, aki hozzám hasonló módon áll a sport és egészséges életmód témaköréhez. De attól még undorító, és szánalmas, hogy felnőtt férfi létetekre az okoz nektek örömet, hogy ilyesmiket írtok:
„hízott malacfej,
tehèn malacfejjel,
beléd ürítenek csak,másra nem nagyon akarnak elhízott nőt,csak gyorsan kell valaki, akibe beleélvezhetnek, vagy nem jut nekik jobb nő és beéri, ami jutott”.
Ők is emberek. Nekik is vannak érzéseik. Nem gondoljátok, hogy egy bizonyos kor felett már kellene annyira értelmesnek lennie egy felnőttnek, hogy ne attól érezze magát jól, ne abban leljen örömet, hogy másokat bármilyen testi különbözősége miatt bánt, gúnyol (legyen az súly, magasság, arc, stb.)? Mit ártanak nektek azok az emberek, akik eltérnek az általatok ideálisnak tartott kinézettől? Senki sem kényszerít titeket, hogy velük ismerkedjetek, kapcsolatba kezdjetek. Ezért is nem értem, mire fel ez a nagy felháborodás, amit egyesek rendszeresen előadnak az ilyen jellegű kérdéseknél.
Lehet, hogy vannak nők és férfiak, akiknél testileg jobban néztek ki, de hogy intelligenciában, empátiában, toleranciában nem nehéz felülmúlni titeket, az biztos. Hiába gondoljátok magatokat különbnek, jobbnak, nem vagytok azok. Ők ugyanis még lefogyhatnak bármikor, ha erőt vesznek magukon, de ti akkor is csak éretlen, értelmileg alulfejlett kretének maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!