Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány (nagyon) elhízott lány, gyönyörű műkörmökkel, szemöldökkel szempillákkal van fent a társkereső oldalakon. Ha van igényük ilyen szinten a kűlső szépsegre, akkor kicsit véknyabb alkatra miért nincs?
17-es nekem se kellene egy tehèn malacfejjel.
Igènytelenek kèrdező az a helyzet.
Meg azt hiszik ezzel fognak majd jó pasit,aztàn majd ràjönnek.
Betegsèg is kifogàs,napi többször keveset kell enni szàműzni mindenfèle kenyeret,lisztes dolgot,cukros löttyöket mindenfèle èdessèget.
Csak csirke,hal,marhahús,zöldsèg,èdesburgonya mehet.
Aki genetikàra fogja annak megnèzem az ètrendjèt szívesen,meg az edzèstervèt is.
Tudom jön hogy nincs pènz,csak itt nem erről beszèlek most.
Aki itt leírja az igazságot azt lepontozzák! Nem érdemes erőlködni. Én be is fejeztem....
Elmegyek körmöshöz: ott van a kezemen a műköröm, az, amit vártam
Számolom a makrókat, a kalóriakeretre is odafigyelek, mellé még sportolok: semmi
Testmagasság-100 vagyok, és ha azt írnám, hogy -110 kellene, akkor tuti lehurrognának, hogy miért hiszem el ezt a hülyeséget. Azonban már voltam annyi kiló (és még kevesebb is), és akkor igen is jól néztem ki, szóval nekem valóban az lenne az ideális. Egyszer csak - a fogamzásgátló abbahagyását követően - hamar felcsúszott 10 kg, és azóta bárhogyan szenvedek, nem tudom leadni.. 2 hónapja még fehérjét is elkezdtem inni, hogy mindenképp meglegyen a napi bevitel. Azt mondták, hogy persze, kárt nem okoz, sőt még fogyáshoz is jó, mert az laktat a legjobban meg ilyenek. Na, azóta megint feljött 2 kg, pedig más nem változott. Szóval látod, én azzal szedtem fel, hogy megpróbáltam figyelni a szépségemre.
Persze aki tudja mitől van ez, mert mondjuk ért is hozzá (és nem rosszindulatú), az most nyugodtan írhat egy privátot. :)
Tehát:
Neked nem jönnek be a kövér nők, ezért szánjak rá egy évet, hogy lefogyjak. Diéta, torna, idő, pénz. És ez után részem lehet a megtiszteltetésben, hogy egyszer megdugsz.
Inkább rendelek egy pizzát. Tovább tart, és több örömöt okoz. 😉
Ja, és azért a párom se hisztizik. De a pasizást nem engedi. Ez van.
Tudod, miért van műkörmöm? Mert NEKEM tetszik. Pont.
Valaki jól érzi magát túlsúlyosan, akkor is ha alapvetően nem egészséges ez a helyzet.
Én is küzdök, mint sok más nő. Nem gondolom, hogy baj lenne az alkatommal, de egy kis feleslegem van. Piszkosul nehéz megszabadulni tőle és ha sikerül is életem végéig figyelnem kell a mozgásra és az egészséges kajálásra, ha nem akarom két hónap alatt visszahízni. Nem egyszerű.
A smink, a műköröm, a frizura könnyű, gyors eredményt ad. A fogyás nem.
Persze én azt gondolom nekem az az 5-6 kiló pluszban vagy minuszban elfér, formás, de gondolom nem is erre a kategóriára gondoltál.
Pont testmagasság - 95 vagyok, de folytam, narancsbőrös voltam és így nem éreztem jól magam, ezért kezdtem el odafigyelni, heti háromszor mozogni. A kilóim semmit nem változtak, centiben viszont egy ruhamérettel kevesebb lettem, feszes, jó alakú. Ez viszont kőkemény munka. Jobban esik meló után tespedni a kanapén, mint elindulni az edző terembe, ez tény.
Nem esik jól, hogy míg más falja a strandon a lángost, én már a szagától is hízok két kilót.
Aki hízásra hajlamos, annak ez egy élet munkája. Nincs olyan, hogy elérem a célt és visszaveszem a régi szokásaimat, jöhet a nutellás kenyér, a milka csoki, meg a bundás kenyér. Imádom ezeket és sosem leszek képes örökre lemondani róluk. Cserébe sosem lesz topmodell alkatom. Hát ez van.
A lényeg, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, a többi mindegy.
27. Vagyok.
Voltam társkeresőn. Pár hétig. Ez alatt elég sok randi összejött, mivel a legtöbb férfi kb. bármit meg akar dugni, amin lyuk van. Ingyen vacsorák...Tudod...
Tehát ha szexet akarok, azt tálcán kapom. Dugunk egy jót, aztán elköszönünk. Mi változik, ha lefogyok? Semmi. Csak mások akarnak megdugni, mint eddig.
Komoly kapcsolat úgy jött, hogy nem ezt akartam. Szintén társkeresőn írt ràm. Mi lett volna más, ha lefogyok? Vele sose futok össze, mert neki ez az alkat tetszik.
A lényeg még mindig az, hogy te azért akarod, hogy egy lány lefogyjon, hogy legyen kedved megdugni.
Cukipofa: kihagyjuk. Rengeteg férfi akar megdugni minket így is. Eggyel több vagy kevesebb... kit érdekel?
Mi nem akarunk mindenkinek tetszeni, nem akarunk dugni mindenkivel. Sőt, vannak elég sokan, akikkel egyáltalán nem akarunk. Pl. te.
Most mi abban a jó nekem, hogy ha lefogyok, és tetszek neked? Ettől a te személyed még ugyanúgy taszító lesz számomra. Szóval én le tudok fogyni. De veled mi lesz?
Elfogytak a dugni való 40 kilós fitness cicák? Már mind megvolt? ;)
Akkor marad a fatness.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!