Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány (nagyon) elhízott lány, gyönyörű műkörmökkel, szemöldökkel szempillákkal van fent a társkereső oldalakon. Ha van igényük ilyen szinten a kűlső szépsegre, akkor kicsit véknyabb alkatra miért nincs?
Mert könnyebb párezerért megcsináltatni a körmöt, mint hónapokig-évekig vért izzadni az edzőteremben munka után és a makrokat számolni az ételedben egy életen át.
Üdv, egy kövér lány, aki vért izzad az edzőteremben és egyelőre semmi változást nem lát.
"Ha van igényük ilyen szinten a kűlső szépsegre, akkor kicsit véknyabb alkatra miért nincs?"
mi az egyszerűbb út szerinted?
havi 10-15 ezret költeni a külcsínre? vagy fél évig heti 3-4 alkalommal sportolni napi 2-3 órát?
Világ életemben duci voltam. Több aranyérmem is 2 sportágból (eb is). Sosem engedtem meg magamnak azt a luxust, hogy nem mozgok, mert bele sem merek gondolni, hogy akkor mekkora tehén lennénk.
De sosem kötöttek belém épp ezért, mert mindenki tudta, a környezetembe, hogy nem a kanapén tespedős, chipszzabáló sztereótipp kövér lány vagyok. Szeretek mozogni, szeretek sportolni. A problémám a táplálkozásban van. De sajnos vagy költséges lenne a spéci diétám, vagy nagyon keveset kéne ennem. (rossz a CH feldolgozásom)
Az való igaz, hogy műkörmöt 1x elég életemben felrakni, hogy soha többé ne sírjam vissza. Szempilla felesleges, meg sportolás miatt nem is túl praktikus.
Szóval igényem van a jobb életre és teszek is érte. Az, hogy ennek nincs külső látványos vonzata... az engem speciel már régesrég nem érdekel. Azokkal az emberekkel egyetemben, akik külső alapján elítélnek.
A barátaim, ismerőseim tudják, hogy nem vagyok tohonya. Kövér lányhoz képest sokkal feszesebb a testem is. Akik számítanak nekem azok tudják, hogy hogy élek és nem ítélnek el. Mindenki más... éljen boldogan nélkülem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!