Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány (nagyon) elhízott lány, gyönyörű műkörmökkel, szemöldökkel szempillákkal van fent a társkereső oldalakon. Ha van igényük ilyen szinten a kűlső szépsegre, akkor kicsit véknyabb alkatra miért nincs?
Nem igény kérdése. Ha ilyen könnyű és egyszerű lenne a dolog, nem lennének kövér, túlsúllyal küszködő emberek a világon.
Most biztos kifogásnak fog tűnni, de vannak olyan emberek akiknek igen szar a genetikájuk, az anyagcseréjük, avagy betegség miatt durva hátrányban vannak fogyás szempontjából, hízékonyak és igen, kövérek. Ez van.
Én pl nem zabálok, nem is szeretek sokat enni mert kényelmetlen ha feszül a hasam a kajától, nassolni sem szoktam, ami azt illeti elég érzékeny a gyomrom, nem ehetek pl nagyon zsírosat mert 10 percen belül durva hasmenést okoz. Heti 5x 1 órát mozgok, figyelek az étkezésre, hús, zöldség, teljes kiőrlésű dolgok, néha magvak, nyers zöldségek, ritkán eszem krumplit, tésztát/ rizst semennyit, mégis hetekig tart fél kiló fogyás is, van mikor 2-3 hónapig stagnál is a súlyvesztés. Ezt dobta a gép. Teszem amit tudok, de csak küszködés az egész életem ami ezt illeti. Ha kicsit is lazítok, már jönnek vissza a keservesen leszenvedett dekák. Nem sok embernek van annyi ereje, hogy egy életen át szigorúan fogyózzon, márpedig ha hajlamos a hízásra, akkor azt kell tennie ha nem akar visszahízni lefogyás után, vagy tovább hízni.
Most akkor a hasonló emberek bújjanak el a sarokba mert neked meg x vad idegen embereknek akiknek a véleménye nem oszt nem szoroz, nem tetszik az ilyenek külseje? Akkor már nem lehet műkörme egy lánynak ha kövér? Nem mehet kozmetikushoz? Hagyjuk már...
Nem mintha én személy szerint szeretném a műkörmöket, és az egyéb ilyesmit. Nem szeretem, nem élek vele, egyáltalán nem az én világom, de azért ne kelljen már annak se lemondania az ilyen dolgokról aki szeretné.
Szeretnél te olyan elhízott malacfejű barátnőt, mint amilyen a legtöbb dundi lány arca....
Egyrészt mert sok férfinak tetszik.
Nekem nagyon bejönnek a 180+ cm / 120+ kg alkatú nők.
Másrészt én pl 6 éves korom óta sportolok, ami meg is látszik, és ha kicsit sokat eszek vagy kihagyok, akkor gyorsan újra formába is tudom hozni magam, de pl akinek 60 kilót kell ledolgoznia vagy 10-20 kiló izmot magára pakolnia (esztétikusan, nem felfújva) annak nehezebb dolga van, sok idő, kemény munka, kitartás és életmód váltás.
Nem szeretnék kövér barátnőt! Még sosem volt, de nem is vágyom rá. A kövérség nem minden esetben betegség, hanem igénytelenség. Tele van minden most már a plus size témával, emiatt lettek bátrabbak a kövérek. Bár vannak olyan beteg férfiak akiknek 100 vagy 120 kilós nők a top kategória. Nekik egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!