Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírnak a lányok. Nem vagyok humoros, néha kedves sem, heves, erőszakos, agresszív, türelmetlen. Ha szeretek, nagyon szeretek, de ez nem elég. Folytatás (? )
A kérdésed az volt, hogy miért nem bír téged senki. Erre szerintem egyértelmű válaszokat kaptál, de akkor miért maradsz itt vitatkozni, ha csak a véleményünket kérdezted?
Általában mindkét fél tud valamennyire alkalmazkodni a másikhoz.
Azt még csak-csak megérteném hogy fogadjanak el. De azt hogy várhatod mástól hogy elfogadja és szeresse hogy erőszakos, agresszív, türelmetlen vagy? Szerinted ki akarja hogy a pasija lekeverjen neki egyet ha olyan kedve van vagy megerőszakolja? És mondhatod azt hogy nem, de aki benne van az úgysem tudja magát 100% irányítani.
Ilyen formán én is mondhatnám hogy tömeggyilkos vagyok, de fogadjatok mert aki nem fogad el úgy ahogy vagyok az szemét. Sajnálom, a legtöbb (és a normális) embernek NEM KELL JÁTSZANI azt amit te annak gondolsz. Ha ez benned nincs meg és csak játszással tudod elérni akkor a baj veled van.
Amúgy meg te kéárdeztél, fogadd el a véleményt.
Nagy szükséged van erre barátom.
A nőkkel meg nem kell jóban lenni,dugni kell őket,mert ebbe a lelkiállapotba súllyedsz,mint amiben vagy.
Ha meg nem vagy milliomos elfelejtheted az ostor csattogtatást.
Hát épp ez az. Pl egyszer nem lesz kedve szexelni a csajodnak te meg agresszívan fogod akarni... Hidd el nem olyan könnyű határvonalat húzni... Könnyen elszállhat az agyad ha meg van a hajlamod.
És különben is, ha nem állatisanan vagy agresszív akkor is ijesztő ez más embereknek. Normális ember képes elfogadni ha vaklami nem úgy van ahogy ő akarja, képes várni stb. Ezt már kicsi korban megtanulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!