Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?
Figyelt kérdés
A kapcsolat alatt pedig nem az egyszerű tanár-diák viszonyra gondoltam, hanem szerelmi esetleg párkapcsolatra. Mi történt? Meséljetek...2010. jún. 17. 21:33
81/82 anonim válasza:
Öcsém engem mért nem akar igy a magyar tanárom uhhh de megtenném!!!!!
82/82 anonim válasza:
11. osztályban átmentem egy másik gimnáziumba, az ottani tanáraim között az irodalom/nyelvtan tanáromon akadt meg a szemem. Nem volt gyereke, se férje. Csúnyácska volt, 40 éves volt akkor, de a korához képest jól tartotta magát. Mint mondtam nem volt valami szép, de viszont a mellei szép nagyok voltak, popsija az pedig szép kerek, mint egy tininek :)) Bejöttünk egymásnak, ő sokat kivételezett velem, mindig mosolygott rám. Egyszer dolgozat közben rám is kacsintott! Egy felejthetetlen szerdai napon a suli parkolója mellett sétáltam amikor ott elkapott, és megkérdezte hogy nem-e bánnám ha elvinne a házához "magánórára". Persze ez egy olyan ajánlat volt, amire nem mondhattam nemet ;) Le is vitt minket magához, és egy forró délutánon a tanárommal elvesztettem a szüzességem. 17 éves voltam akkor. Az aktus után még a telefonszámát is megadta. Rendszeresen jártam le hozzá, még nyáron is. A szüleimnek azt hazudtam hogy haverhoz megyek, elvittem magammal mindig egy ötezrest, és vettem rozét a tanárnőnek, az volt a kedvence :). 12. osztályban a tanárnőt kicsapták, mert kiderült hogy szexuálisan közeledett több diák felé is, nem csak felém. A tanárnő elköltözés előtt felhivott hogy nem-e jön át a kedvenc diákja az utolsó éjszakáján, amit a városban tölt. Persze igent mondtam, és aznap is egy felejthetetlen napot adott nekem a kedves tanárnőm. :) A tanárnőről azóta nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!