Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?
Kellett a fizika kettes igy megtörtént...
Mari néni [70] már idős volt...
Épp írom a tételemet jövőhétre, de mikor ilyen kérdést tesz fel valaki, mindig "muszáj" írnom, mert előtör belőlem az, ami velem történt.
Nekem volt elég magas fokú vonzalmam a tanárommal, csak épp nem egy időben...
Egy helyen becsiccsentettem, ő megtudta, és ki akarta használni a helyzetet, de nem hagytam magam, mert féltem tőle, meg sokkal idősebb is, mint én, így helytelennek találtam, na meg azért szégyeltem is magam, hogy a tanárom előtt, aki úgy tudja rólam, hogy milyen becsületes, szorgalmas lány vagyok, most részegre itta magát.
Ott ült mellettem, ketten voltunk, ölelgetett, állandóan bókokkal halmozott el (gondoltam, hogy csak be akar vágódni, de valahogy nem érdekelt az sem, egyszerűen jó volt hallani, amit mond, ha komolyan gondolta, ha nem), és szeretett volna megcsókolni...
Először nem hagytam neki, ellöktem, de a végén beadtam a derekam, mert kívántam a csókját (külsőre pedig nem jön be, mégis vonzódtam hozzá, lehet azért, mert tanár, és imponált ez), szóval megcsókolt, azt hiszem 3-szor, a 3-at már én kezdeményeztem, öleltem...
Szex-et is akart, de abba már nem mentem bele... Tudtam, hogy hol a határ, annak ellenére, hogy már ezt is túlhaladtam.
Kicsit rámenőssé vált a végére (gyűlölöm, ha valaki olyanra akar kényszeríteni, amit nem akarok, és tudja is), és kimentem telefonálni barátnőméknek, hogy jöjjenek (kamuztam nekik is, meg a tanáromnak is).
Utána írt a tanár, hogy jól érezte magát, folytatni akarja, én pedig válaszoltam, csak sajnos elég kétértelműen, amit természetesen félreértett, mert azt hitte, hogy én akarok vele szeretkezni, csak abban a helyzetben nem mentem bele...
Felkeresett, találkoztunk, és a szememben vágta, hogy ne haragudjak, de nem lehet köztünk semmi, neki családja van, szereti, nem akarja kockáztatni...
Én meg majdnem bőgve kinyögtem, hogy "oké, persze, megértem", holott nem akartam tőle semmit utána már!
Utána még elég sokáig írogatott, pedig megfogdta, hogy békén fog hagyni, elfelejt, de nem tette... Nekem meg lassacskán hiányozni kezdett...
Amúgy tanít... érettségizem nála... :) Senki ne gondolja, hogy nekem sikerülni fog emiatt, mert nem kivételezős fajta (sajna). :D
Alles zusammen ez történt velem, ha még kíváncsi vagy valamire, kérdezz! Talán te is ilyen szituációban vagy? Tanácsot mindenképp adnék, ha igen...
Szurkoljatok, hogy sikerüljön az a fránya érettségim. :)
Én két évig jártam egy lánnyal. Mindig mondtam neki hogy a történelem tanára akar tőle valamit. Azt mondta hogy nem mert csak barátok.
A srác fiatal tanár volt. Azt hiszem 26.
Végül igazam lett, mert a lány szombat reggel ment el tőleg miután ott aludt vele és vasárnap este találkoztunk volna legközelebb.
Találkoztunk is és szakított velem. Azt mondta hogy már nem szeret.
Én sejtettem, hogy nem csak ennyi van a dologban ezért rákérdeztem, hogy van e valaki más és hogy az illető nem e a tanára.
A szemembe nézett és azt mondta, hogy nem. Csak már nem szerelmes.
A szakításunk után egy hónappal már a tanárral járt.
Másfél évvel később ismerte csak el, hogy már azon a szombaton este összejött a tanárral és ezért szakított velem.
Ráadásul ennél a srácnál érettségizett ezután.
Ha rögtön megtudom, hogy igazam volt és nem csak 1.5 év után tudom bizonyítani, biztos hogy kirúgatom a srácot és a sz*rt is kiverem belőle.
Sosem voltam aggresszív és még a lánynak sem mondtam semmi csúnyát. Odáig nem alacsonyodtam le, de a tanárt bántottam volna az biztos. Sajnos másfél év után már nem voltam annyira begőzőlve ezért nem lett semmi mikor beismerte a tettét, de ha egyszer az életben lesz alkalom, hogy keresztbe tegyek a srácnak tuti, hogy megteszem.
Nem csak a saját esetem miatt, de egyébként sem tartom etikusnak, ha egy tanár kikezd a diákjával. Vélemányem szerint azonnal el kellene az ilyeneket bocsátani és megtiltani, hogy valaha is tanítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!