Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?
Figyelj, nem tudom... Az a baj, hogy én biztosan hülye tanácsot adnék, mert az sem jó, ha azt írom, hogy "felejtsd el, ennek semmi értelme", mivel tudom, hogy hiába mondja bárki is, ha egyszer megtetszett és vonzódsz hozzá, lehetetlen, maximum kicsit csillapodsz, és nem akarod annyira.
A másik meg, hogy ha fiatal a tanár, akkor tudakold ki, hogy merre bulizik, hová jár, ha tanít téged, akkor kérj tőle segítséget, nem-e elmagyarázná-e neked, mert nem érted (az o.társakkal éppen akkor rosszban vagy, és nincs aki segítsen:D). Hogyha rendes, és bejössz neki, akkor tuti, hogy nem mondja azt, hogy nem segít. Egyébként is tanár, kötelessége...
Az már nyert ügy, ha szimpatizál veled. :) Mondom, tudakold ki, hogy merre jár, mit szeret csinálni... :)
Ez lehet hülyeség, de simán viccelődhetsz is vele, hogy "de helyes ma tanár úr" :D, bakker, mi ezt hányszor eljásztottuk a tesi tanárunknak, mindig nevetett, és persze tetszett neki. :D
kedves velem szoval gondolom ez azt jelenti ,hogy, szimpatizál
velem nem?
Unalmas lehet mindig az élettárssal otthon ülni..., nem? :D
Azért 38 évesen még csak jár valamerre, nem punnyad otthon. :D
Amúgy Te milyen csaj vagy? Mondjuk hogyha lehetne köztetek valami, meddig mennél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!