Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?
21:51-es vagyok...
A csók előtt a suliban úgy viselkedett velem, mintha ott sem lennék az órán, én azt hittem először, hogy utál, mert egyik dolgozatomnál nem adott meg valamire pontot, és rákérdeztem, és még beszólt, hogy ő tudja miért van, és a helyemre küldött. Akkor utáltam, de egy nagyon jó tanár, mert vicces, tud bánni a diákokkal, szereti az egész iskola...
Szóval olyan "semmilyenül" viselkedett velem.
Ja, és mikor történt a csók, én akkor mondtam neki, hogy úgy éreztem, hogy nem kedvel, meg utál, de mondta, hogy már a legelején felfigyelt rám, tetszett neki a természetem. Érdekes, nem úgy vettem észre.
Még kérdés? :) Erről kb. 2 hónapja tudok nyugodtan írni (bár még vissza emlékszem rá, és furcsa érzések jönnnek elő), előtte sokat sírtam, szorongtam.
22:02-es vagyok.
Aki írta, hogy őt miért nem tudja elkapni a tanára... Hát nem tudom, hogy miért lenne jó, hogy aztán csak szenvedj miatta? :S
Én nem az, hogy bánom ezt az egészet, mert valahol jó érzés, hogy rámhajtott a tanárom, de sokáig szenvedtem miatta, sokszor az órákon rá sem mertem nézni, felelni sem mertem és a jegyeim is romlottak, mert amikor feleltetni akart, inkább azt hazudtam, hogy nem tudom, csak ne kelljen kimennem, és felelnem. :S
Ez az én hülyeségem mind, tudom, de belül szörnyen éreztem magam, és ezt senkinek nem mondhattam el...
Ez szerintem tanárfüggő. Az én tanárom egy olyan egyéniség, aki nem kivételezik semmilyen helyzetben, velem legalábbis egyáltalán nem, pedig elkelt volna, főleg a végén. :D Igazából nem is vártam el tőle semmit, csak jó lett volna, ha a suliban odajön néha és beszélget velem, de persze tudom, hogy nem szabad, meg nem hülye, hogy felhivja ránk a figyelmét, és mindenki rólunk beszéljen...
Az eset után történt még az, hogy diáknap volt, és a folyosón mentem, jött velem szembe, és megfogta a kezem, majd átölelt, és mondta, hogy kedvel... Úgy meglepődtem, hogy nyelni nem tudtam. Egy tanár észrevette, és viccesen megjegyezte, hogy tanár a diákokat ne ölelgesse, főleg ne a suliban, és mi meg nevettünk, a "tanárom" meg azt válaszolta vissza, hogy "de ilyen szép lányt nem átölelni vétek lenne", és nevettünk... Kínosan éreztem magam nagyon, de jólesett, a kevés önbizalmam feltúrbózta.
milyen jelekre kell figyelni?
mégis? honnan lehet észrevenni?
A lényeg, ha nagyon bejössz neki, akkor tenni fog érte, hogy Te azt észrevedd! Nem tudni, hogy hogyan, de tuti, hogy észreveszed.
Amúgy ez attól is függ, hogy hány éves, van-e családja, férfi-e vagy nő, mik a céljai, merész-e hogy akár kockáztatja az állását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!