Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?
Figyelt kérdés
A kapcsolat alatt pedig nem az egyszerű tanár-diák viszonyra gondoltam, hanem szerelmi esetleg párkapcsolatra. Mi történt? Meséljetek...2010. jún. 17. 21:33
41/82 anonim válasza:
Hogyan derítsd ki? Ehhez több infóra lenne szükségem, de mint írtam is, azért ha annyira bejössz neki, akkor az látszódna; sokat nézne, keresné a tekinteted, mosolyogna, és akár egy közösségi portálon megkeresne...
42/82 anonim válasza:
Ez most itt úgy jön le lehet, hogy "jajj, de nagyokos ez a csaj, mintha tudná mi van:D", de én csak a saját tapasztalatom, véleményem írom le, sok esetben bejönnek a megérzéseim pasik terén. :D Kicsit belelátok a fejükbe, amit szeretek magamban. :D
43/82 anonim válasza:
tekintetünk találkozik az órákon .mikor viccelődik a többiekkel és befejezi felém néz amerre én vagyok. mosoloygni nem szokott az ritka. egyedül akkor nevettek mosolygot mikor négyszemközt elköszöntem tőlle évvégén.akkor nagyon kedves volt velem. közvetlen is volt. nem távolságtarto mint év közben.
44/82 anonim válasza:
Én a helyedben bókolnék neki... :D Mondjuk most szünet, ilyenkor nem tudom mit lehetne... :D
Iwiw-en nem ismerősöd? :D
45/82 anonim válasza:
hogy bokolni? szerinted ez amit írtam jelent valamit?
46/82 anonim válasza:
Mostmár meg is írhatná nekem valaki az irodalom tételeimet... :D Elment a kedvem tőle... :S
47/82 anonim válasza:
bejelöltem.de nem igazolt még vissza.nem is igazán járkál fel.mivel sok olyan is jelöli akit nem ismer stb.
48/82 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem ismerem a tanárod, így nehéz megmondani... Lehet, hogy mindenkivel úgy viselkedik négyszemközt, nem? Velem pl. minden tanár más, ha külön beszélgetek velük (óra után odamegyek hozzá), sokkal közvetlenebb, és kedvesebb is.
Nem kizárt, hogy szimpi vagy neki, de az sem, hogy nem akar semmit...
50/82 anonim válasza:
Na, reménykedjünk, hogy visszajelöl iwiw-en mielőbb, és meg is írhatod neki majd, hogy például: "Köszönöm a jelölést, azt hittem Tanárúr teljesen eltűnt..." :DDD vagy valami hasonlót, szerintem mindent (vagyis nagyrészt mindent) viccesen, humorosan kell felfogni, és elviccelni sok dolgot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!