Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt-e valakinek kapcsolata a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e valakinek kapcsolata a tanárjával? Vagy ha nem is kapcsolat de magas fokú vonzalom? Mi lett végül?

Figyelt kérdés
A kapcsolat alatt pedig nem az egyszerű tanár-diák viszonyra gondoltam, hanem szerelmi esetleg párkapcsolatra. Mi történt? Meséljetek...
2010. jún. 17. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
82%
Igen, kedvel téged. :)
2010. jún. 17. 22:38
 32/82 anonim ***** válasza:
82%
hogy érted meddig?
2010. jún. 17. 22:39
 33/82 anonim ***** válasza:
82%
szerintem ha lépne felém és kapcsolatunk lenne akkor lefeküdnék vele!
2010. jún. 17. 22:41
 34/82 anonim ***** válasza:
85%

Lefeküdnél vele..., és ha ő semmi mást nem akarna tőled, csak egy egyszeri vagy akár többszöri, de "csak szex"-et, akkor belemennél? Ez azért nagyon nagy dolog, mert én erre képtelen lennék... Én beleszeretnék, és utána nekem lenne a rossz.

Nekem csak csók volt, meg sok-sok bók tőle, és elvette az eszem egy időre... Nem volt kellemes, nehogy te is ebbe a "csapdábs" ess, bár nem tudom milyen csaj vagy, én nagyon érzékeny típus, könnyen megszeretek valakit, akin látom, hogy kedvel engem...

2010. jún. 17. 22:43
 35/82 anonim ***** válasza:
85%

Suliban egy csajjal történt, hogy 7.es volt és nagyon szerelmes volt a tanárjába. Legjobb barátok voltak. (A lány 14 volt a tanár 26) Még évvégén beleszeretett a tanár is a lányba és lefeküdtek. Pedig a tanárnak volt barátnője. Miután egyre többen megtudták a tanár azt hazudta, hogy angliában kapott jobb munkát és lelépett. Mindketten szerették egymást de tudták hogy nem lehetnek egymásé. 2 év múlva a tanár visszajött és összejött a lánnyal. Ennyi szenvedés után sikerült 2hónap múlva rájönniük hogy igazából nem is szeretik egymást...

A lány a legjobb barátnőm volt mindent elmondott nekem, onnan ismerem ilyen jól ezt.

2010. jún. 17. 22:45
 36/82 anonim ***** válasza:
85%
érzékeny típus vagyok én is
2010. jún. 17. 22:46
 37/82 anonim ***** válasza:
85%

nem akartam írni, de nem bírtam megállni!

Én az egyetemi tanársegédemmel jöttem össze, egy vizsgán láttam először, még csak nem is tetszett nekem! Aztán keresni kezdett, eléggé nyomult, találkoztam vele mint barát, de ő kapcsolatot akart tőlem .... 2 hétig húztam az agyát, közbe ment a sok msn, telefon, sms, tali stb, majd összejöttem vele ... mindenkinek elmondta a tanszéken h velem jár, az egész évfolyamom tudta ... aztán kiderült h mellettem még más csajokkal is kavart, és szakított velem, meg h ő nem is akart tőlem semmi komolyat meg stb (előtte mondta h imád, családjának bemutatott 2 hét után, nyaralni mentünk stb)

Aztán szívatott a vizsgákon .... mivel az egész évfolyam tudta h jártunk, engem nevettek ki, h miért bukok meg az expasim által tartott tantárgyból állandóan (egyébként 4es tanuló vagyok, ebből az egyből buktam 3szor...) végül 3. bukásnál feladtam, és nem mentem engedéllyel el egy újabb vizsgára .... azóta nemis beszélek a pasival, nem feküdtem amugy le vele sose, csak csók volt, már rosszul vagyok tőle, rám meg mutogatnak ujjal h "ez járt a tanárunkkal, biztos a jegy miatt .... !!!" ....

2010. jún. 17. 22:46
 38/82 anonim ***** válasza:
85%
jo de ne ugy kébzeld el hogyha lépne akkor röhtön lefeküdnék vele hanem csak egy idő után .és az idő alatt csak kiderülne hogy csak azt akarja vagy sem.
2010. jún. 17. 22:47
 39/82 anonim ***** válasza:
82%
hogy deritsem ki mit érez?ma 22:43
2010. jún. 17. 22:53
 40/82 anonim ***** válasza:
85%

22:46, nagyon sajnálom... :( Azzal ne foglalkozz, hogy más mit gondol, Te akkor azt érezted, hogy az a helyes, és megtörtént. Még az a szerencse, hogy nem adtad oda neki magad..., az én tanárom is azt akarta, és én sem adtam be a derekam, nekem a jó szex-hez érzelmek kellenek...

Ezért kell vigyázni, ha tanár a kiszemeltünk vagy ha ő hajt ránk, mert több mint valószínű, hogy csak szex-elni akar... :(

2010. jún. 17. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!