Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?
Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.
-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)
-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni
-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik
-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul
-romantikus, de nem nyálas
-tud főzni
-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot
-magas
AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:
-tud-e vitorlázni
-sportol-e
Ezek nem magas elvárások csak szimplán hülyeség az egész.
A 9 tulajdonságból 8 elég szubjektív dolog, tehát nem az a lényeg, hogy valóban intelligens e (pl. hogy az IQja >100) még a magas jelző sem univerzálisan meghatározott a lányoknál. Szóval ezen tulajdonságok esélyes, hogy ha megvan a vonzalom egy srác irányába akkor rá lesznek ruházva, aki felé meg nincs, az meg hiába lesz ilyen, mégse lesz ilyen. :D
De egyébként egyszerűen meghatározható mekkora az esélye egy ilyen fiú létezésének:
Az összes tulajdonságnál meghatározod valamilyen módon, hogy a csoport hány százalékra igaz az adott tulajdonság (pl hogy humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni), majd a százalékszámokat elosztod 100-zal, ezeket összeszorzod, a végeredményt megszorzod 100-zal és kijön a százalékos aránya az ilyen fiúknak a 18-25 éves korosztályon belül. Shitshow. Remélem azért vannak lányok akik normálisabban állnak hozzá némileg az párkereséshez, és magába a srácba szeretnek bele, és nem egy ideálba.
Illetve a pénzes pont kifejezetten nyomasztóan hangzik.
A munkavégzés helye amúgy lemaradt az álláshirdetésedről.
Nem vitorlázok, kajakozok.
Ha nagyon kell valamit főznöm meg tudom csinálni, de nem szoktam.
2-3 családot is el tudnék látni.
A többi megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!