Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.

-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)

-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni

-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik

-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul

-romantikus, de nem nyálas

-tud főzni

-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot

-magas

AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:

-tud-e vitorlázni

-sportol-e

2010. jún. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy kinek a hibája, hogy a férfiaknak csak nagyon kis része rendelkezik ezekkel a tuljdonságokkal. Szerintem szomorú, hogy így van. Szerintem nem az ő elvárásai magasak.
2010. jún. 16. 22:58
 52/83 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 23:02
 53/83 anonim ***** válasza:
kevés ilyen fiú van.. és honnan tudod, hogy azoknak a fiúknak te be jössz-e ? én inkább azt mondanám, hogy túlságosan egy adott tipust keresel..
2010. jún. 16. 23:06
 54/83 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem keresek párt. A kérdés csak kíváncsiság. Szerintem adott típus akkor keresnék, ha azt írtam volna, hogy 182 cm, szőke, kék szemű legyen. Ezzel ellentétben nálam csak egy külsődleges tulajdonság szerepelt.

Ez nem egy adott tipus!

2010. jún. 16. 23:09
 55/83 anonim ***** válasza:
24%

Nekem sikerült kifogni egy ilyet, igaz, ő még csak két év múlva diplomázik, szeret bulizni, de a többi megvan, és imádom.

Viszont vigyázz a "tökéletes" párral, az ilyen srácokat nagyon féltik a szülők, a milyénk is rómeó és júlia harc volt, engem az én szüleim nem akartak engedni, őt az övéi.

Amit szerettem volna mondani, hogyha pont ilyet szeretnél, az életbe nem jön szembe veled, légy kompromisszumkész az élettel, és sokkal boldogabb lehetsz :)

Én olyan srácot szerettem volna, aki lovagol, hát a párom egyenesen rettegett tőlük, mikor összekerültünk, mostmár odáig eljutottunk, hogy megsimogatja őket, meg mikor fürdetek, megfogja a vezetőszárat, de nagjából ennyi xD mégis imádom :)

18 éves diplomást viszont keresve sem találsz xD

2010. jún. 16. 23:19
 56/83 anonim ***** válasza:

hááth akko két lehetőség van...

1. vagy magasak az elvárások

2. vagy a fiúk többségének az igényi alacsonyak..

Sokan mondták h azok de azért keresd meg őket és meglátod h nehezen tallsz ilyet...

De Tudod...minnél nagyobb az elvárásaid a pasiktól..annál nagyobbak lesznek nekik is az elvárásai tőled és háth neked is saját magadtól ugyanazokat az elvárásokat kéne kövessed...

2010. jún. 16. 23:34
 57/83 anonim ***** válasza:

Amúgy ha ilyent van mondjuk 10-20% max a férfiakból (orszég avygvilágszerte), még az se biztso h jó lesz, mertz külsejével gondok vannak..

És akkro nagyon kevés férfi van aki űnek ezek meglennének mind és h még jól is kinézzen...szerintem abból ha van 4% akkor az sok....

Persze kinézet nincs ideirva..de mostmár ne mondd h nem számit az se...mert kinézet is számit..főleg a fiataloknak...akik 18-25 évesekre kiváncsiak

2010. jún. 16. 23:39
 58/83 anonim ***** válasza:
bilibe lóg a kezed kislány.
2010. jún. 16. 23:41
 59/83 anonim ***** válasza:

Annyira kiakadtatok, de ha kicsit szétnéznétek rájönnétek hogy bizony rengeteg ilyen hapsi van.

Nem volt feltétel a diploma, csak azt mondta esetleg. A többi közül komolyan melyiket tartjátok nagy elvárásnak? Mi magas ezen? Ekkora baj, hogy olyat említett aki tud főzni? Az én barátom is tudott, sőt a diploma kivételével mindene megvolt ezek közül, a diploma is csak azért nem, mert még nem végzett az egyetemen. Mi ezen olyan teljesíthetetlen vagy lehetetlen? Megsúgom az egyetemek tele vannak ilyen pasikkal, csak ugye még folyamatban van a diplomájuk, ennyi a különbség.

Fel nem tudom fogni nektek mi volt az, amin ennyire kiakadtatok.

2010. jún. 16. 23:45
 60/83 anonim ***** válasza:
persze h rengeteg ilyne hapsi van..azok mind egy helyre összegyűének:D
2010. jún. 16. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!