Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.

-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)

-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni

-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik

-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul

-romantikus, de nem nyálas

-tud főzni

-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot

-magas

AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:

-tud-e vitorlázni

-sportol-e

2010. jún. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott ez a kérdésem és kíváncsi vagyok továbbra is a fórumozók véleményére.:)
2013. jan. 15. 16:33
 72/83 anonim ***** válasza:

Nem vagyok még diplomás, mert 18 vagyok, most fogok érettségizni. Viszont külföldre megyek tovább tanulni és több diplomát szeretnék.

Jómódú családom van, de egyetem mellett is jól kereső állásom lesz (tuti és nem csak eg forrás), szóval anyagi problémáim nem lesznek. Minden más kritériumodnak megfelek abszolút.

Ja, még nem vitorláztam soha, de nem hiszem, hogy problémát okozna.

Eléggé jól nézek ki.

Nem érdekel, hogy ki, mit hisz el, válaszoltam a kérdésre, a Kérdező vagy elhiszi, vagy nem.

2013. jan. 15. 16:57
 73/83 anonim ***** válasza:
*azért nem érdekel, mert igazat mondok.
2013. jan. 15. 17:06
 74/83 anonim ***** válasza:

részben ilyen vagyok :)

- a viszonylag gyenge memóriám miatt nem vagyok túl művelt, se hülye, olyan átlagos, de gyakran keverek sajnos dolgokat. Viszont eszem az van, nagyon jó a logikai készségem, gyakran vannak nagyon jó ötleteim

- sajátos humorral rendelkezem, aki vevő rá, az imádja (a párompl.:) aki nem vevő rá, az utálja

- soha nem voltam buliban,nem cigiztem és nem drogoztam

- szeretem a mozit, színházat, imádok sétálni, nyelv pedig kérdéses: nem lenne talán vele gondom, de nincs olyan motiváció, ami miatt neki kellene álnom

- romantikus vagyok,néha egy kicsit nyálas is,ilyenkor rám kell szólni, de nem vészesen lépem át a vonalat :)

- receptkönyvvel a kezemben aránylag jólfőzök, néha egyenesen istenien sikerül. De a viszonylag gyenge memóriámmiatt nem merek önállóan ténykedni

- nem keresek rosszul

- 188 centi

- nem tudok vitorlázni, sportolnék, ha lenne rá elég pénzem (gokart - eléggé drága)

2013. jan. 15. 17:10
 75/83 anonim válasza:
:DD vany ilyen a tesomnak a barátja...
2013. jan. 15. 17:22
 76/83 The Other ***** válasza:
100%

Ismerek egyet:

1. Fél év és lesz egy nem is akármilyen

2. Ez kb. minden 2. emberre igaz

3. Kieste..kiesett. Néha-néha (havi 1-2x) eljár barátokkal "megbeszélni az élet dolgait"

4. Ki nem szereti ezeket? Mondjuk, idő is kell hozzájuk.

5. Szintén közhely.

6. A rántotta, spagetti és virsli annak számít? :D

7. Van

8. Az :)

B1: Hogyne, minden magyar fiúnak van yachtja az Adrián...

B2: Hobbi szinten

+: Én hova írhatom a kívánságlistám?

2013. jan. 15. 17:25
 77/83 anonim válasza:
:DD és ö rá mindegyik illik kivéve a vitorlázás meg néha szokott buliba járni de nem vészes
2013. jan. 15. 17:29
 78/83 A kérdező kommentje:
Ide nyugodtan írhatod a kívánságlistád! :) Kíváncsian várom.
2013. jan. 15. 17:39
 79/83 The Other ***** válasza:
100%

Hát jó, akkor ideírom (a korosztály hasonló, de inkább 20 éves vagy afeletti):

- Kívül-belül elragadó legyen

Ugye, hogy nem erre számítottál?

2013. jan. 15. 18:03
 80/83 anonim ***** válasza:

Ezzel a valasszal csak az a baj, hogy sablonos.

Persze, mindenki aranyos, kedves, szep, humoros, rendes, (= kivül-belül elragado) lanyt keres, meg se mondanad ra 10 ilyen lany, hogy mindnek lenne eselye. Vagy igen?

En pl magamra sose hasznalnam azt a szot, hogy elragado, de hogy parom nincs a vilagon, az tuti. :D

22L

2013. jan. 15. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!