Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?
Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.
-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)
-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni
-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik
-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul
-romantikus, de nem nyálas
-tud főzni
-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot
-magas
AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:
-tud-e vitorlázni
-sportol-e
csukd be a szemed és képzeld el másként nem fog menni
Ilyen hogy vitorlázik meg nyitott a világra de nem bulizik ez tök ellentmondás aki nyitott a világra az a cigit is kipróbálja mert nyitott a világra(persze a drog az más)
Kis anyuci kedvence lehetsz avyg kislány még.
Amúgy ha neked ilyen elvárásaid vannak akkor annak a fiúnak is ilyenek lesznek aki ilyen amit írtál és te tuti nem mész át az ő rostályán hidd el. Egyedül fogsz megrohadni. Inkább olyan fiút keress akit tökéletesnek tudsz látni. na az a boldogság nem ez.
szerintem komolyak az elvárásai...
Én nem tudom h nyitott vagyok a világra-e pedig szeretek menni szinházba vagy sétálni meg ilyenek.
AZ első kérdés érdekes, mert furánnézneki és kicsit nagyképűnek ha valaki okosnak tartja magát és mndja úgy h "én okos vagyok"
Viszont én azt hiszem, hogy mindegyik szempotnak megfelelnék kivéve a vitorlázásnak, de szerintem meg tudok tanulni...hisz biztos nem lehet nagy dolog és sportolni..háth nem sportolok csak mozgok kicsit néha.
Viszont a baj, hogy én nem vagyok anyagias és ezért nem szeretem az anyagias nőket sem....
- Különösen okosnak nem tartom magam, inkább az intelligens szót használnám. A művészetek érdekelnek, de rossz memóriám miatt tényszerű adatokat nemigen jegyzek meg. Főiskolára járok még.
- Humoros vagyok, csak néha sajátos a humorom. Komoly is vagyok.
- Nem bulizok, nem drogozok, ha van barátnőm, és zavarja, egyáltalán nem cigizek, egyébként szoktam.
- Szeretek nyelveket tanulni, moziba, színházba, operába nagyon szeretek járni, csak egyedül nem szoktam.
- Romantikus vagyok, a nyálasság szubjektív.
- 3 nő van a családban, nemigen van lehetőségem főzni, de érdekel eléggé, nem tartom nehéznek.
- Meg tudlak hívni erre-arra, a későbbiek meg majd a jövőbeli munkától függ.
- 191 centi
- nem tudok vitorlázni.
- futni szoktam, illetve a boxzsákot ütögetni, de hangulatfüggő.
23F
Írtam, hogy a pénzt úgy értettem, hogy van annyi, hogy néha (mert nem várom el, hogy mindig) meghívjon erre-arra.
Azt pedig, hogy a későbbiekben el tud látni úgy értettem, hogy olyan főiskolán/egyetemen tanul.
30 éves vagyok, így túlléptem a kor-t, ennek ellenére:
Talán nagyképűségnek hangzik, de azthiszem én ilyen vagyok.
Mondjuk a főzőtudásommal nem dicsekszem. :)
Illetve 181 cm nem tudom magasnak számít-e neked.
Vitorlázni azonban nem tudok, de amúgy sporolok. (kritika: rám is fér :) )
Egyébként szerintem vannak bőven ilyen férfiak. (bár kevés 18 éves lesz diplomás). Szóval nem írtál elérhetetlent!
Egyáltalán nem tartom magam anyagiasnak, de hazudnék ha azt mondanám, hogy sajnos nem számít valamennyit. Persze ha szerelmes lennék nem lenne kizáró ok.
Csak kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!