Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.

-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)

-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni

-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik

-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul

-romantikus, de nem nyálas

-tud főzni

-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot

-magas

AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:

-tud-e vitorlázni

-sportol-e

2010. jún. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%

Hét figy diploma van (természettudományos pályán dolgozom), a saját okosságomról nem fogok nyilatkozni, humorosság+komolyság kombináció megvan, drogozni sosem drogoztam, a cigiről le szeretnék szokni, ha lesz komoly motivációm rá (pl. egy lány), akkor szerintem menni fog, bulizni már nem nagyon szoktam, csak haverokkal néha beülünk egy sört meginni, de az nem ilyen ereszd el a hajam típusú buli. Szeretek moziba, színházba járni, sőt, még az operát is szeretem, természetimádó vagyok, gyakran járok a szabadba. Angol+német középfokúm van, de franciául, oroszul, lengyelül meg horvátul is van egy alapszintű tudásom, meg tudom értetni magam. Romantikával nincsen problémám. Főzni alap dolgokat tudok. Van annyi pénzem, hogy meg tudjalak hívni, ugyan most még kezdőfizun vagyok, de a későbbiekben el fogok tudni tartani egy családot, ha minden jól megy. 184 cm vagyok, remélem, az elég. Sportolok, és tudok vitorlázni, van rá jogsim! Sőt, fateromnak van is egy vitorlása az Adrián =)

Viszont nem vagyok heteró :( Na de nem baj, az úgy látom úgyse volt követelmény :P :D

2x/F

2010. jún. 15. 22:50
 32/83 anonim ***** válasza:
68%

Két színház között ránéztem a gyakorira és örömmel olvasom ezt a kérdést!

Én pont ilyen vagyok!

SZóval: Jössz dugni?

2010. jún. 15. 22:53
 33/83 anonim ***** válasza:
A cigi és az intelligencia kizárják egymást? Gratulálok, tehát te biztos nem vagy intelligens...
2010. jún. 15. 22:55
 34/83 anonim ***** válasza:

Hozzaszolhatok csajkent? :)

1. Sztem nem magasak az elvarasaid. Csak max a mai vilagban a mai fiatalok kozt tunnek annak. En is iylesmit szeretnek talalni, de fozni nem kell tudnia, majd megtanulunk egyutt; diploma nem kell, ha szakember (manapsag nem minden a diploma); csak nalam kell magasabbnak lennie (165 vagyok, szal..), es idosebbnek. Ennyi. :)

2. Erdekes, h nem irtal semmit a kulsejerol. Mm azon kivul, h magas. h helyes, jokepu, ilyen-olyan haju, szemu. Nem tom mert. De en pl nem reg vettem eszre magamon, h annyi fele srac el tudna csavarni a fejem, h szinte nem is nezem a kinezetet. Na persze, a sotet hajuak egy picit jobban bejonnek...:)

3. Nem ertek azzal egyet, h a cigi es az intelligencia kizarjak egymast. Nem cigizek, de sok ismerosom csinalja. Es megis el lehet veluk ertelmesen dumalni.

Ennyi. 19/L

2010. jún. 15. 23:11
 35/83 anonim ***** válasza:
25%

Én a barátomról (20) tudok nyilatkozni, majdnem mind megvan:

1. egyelőre érettségije van, de egyetemre jár, okos és intelligens :)

2. ez abszolút ráillik :)

3. néha azért eljár, de csak a jóbarátokkal, és akkor is pl. csocsózni, sosem jár "partizni", 3 éve egy korty alkohol nem csúszott le a torkán, se a cigit se akármiféle drogot soha nem próbált

4. ez is mind igaz :)

5. abszolút :) tudja hol a "határ" a 2 között :)

6. nem mesterszakács, de tud főzni elég sok dolgot:)

7. iskola mellett is 2 munkahelyen dolgozik, mindenre megkeresi magának a pénzt (pl. új korcsolya, robogó, bicikli, számítógép...)- és bár 2,5 éve együtt vagyunk, általában Ő hív meg, csak akkor van fordítva, ha véletlenül nincs nála pénz - és mellesleg a családjának is van pénze

8. ez az egy nem passzol, mert 175 cm (bár nálam így is magasabb)

Viszont 12 évig birkózott -így szép férfias alakja van, most épp rendszeresen korizik- fut- biciklizik; vitorlázni még csak egyszer volt, de biztos, hogy fog még :)

Emellett egy csomó kisgyerek veszi körül a családban és nagyon jól bánik velük- született apuka (talán ez sem egy elhanyagolható szempont ;))

Szóval úgy nagyjából igen, létezik ilyen fiú :)

2010. jún. 15. 23:11
 36/83 Fke ***** válasza:
100%
a kérdés inkább az, hogy te megfelelnél-e egy ilyen srácnak
2010. jún. 15. 23:36
 37/83 A kérdező kommentje:
Persze benne van a pakliban, hogy nem....de mint már írtam ez egy elméleti kérdés. Amúgy tuti fiú vagy kedves utolsó:)
2010. jún. 15. 23:38
 38/83 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem 18-25 között nagyon ritka az ilyen. Nekem inkább 40+ jönne be. Nálam sem a főzés, sem a dohányzásmentesség, sem pedig a bulizás nem feltétel. A drog igen, azt nem tudom elfogadni, ha valaki drogozik, vagy valaha drogozott. Én még hozzátenném viszont, hogy politikailag megegyező véleményen legyünk és szeresse az állatokat :)
2010. jún. 15. 23:41
 39/83 anonim ***** válasza:
47%
Te vénlány leszel:D
2010. jún. 16. 00:04
 40/83 anonim ***** válasza:

Remélem nem nekem szólt, hanem a kérdezőnek :D

Egyébként a kérdése elméleti volt :)

2010. jún. 16. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!