Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?
Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.
-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)
-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni
-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik
-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul
-romantikus, de nem nyálas
-tud főzni
-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot
-magas
AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:
-tud-e vitorlázni
-sportol-e
Nos, mivel még csak 18 vagyok, ezért diplomám még nincs, viszont jó esélyem van az eltén folytatni az életem, ráadásul érettségim már lesz holnapután :D Lehet lassan meg kéne nézni mik a tételek...
Nyelveket tanulnék, ha lenne hol és hogyan, színházban többször voltam, mint moziban (avagy éljen a L'art pour L'art Társulat :D), a romantikus végülis tudok szerintem lenni, ha akarok, bár sok alkalmam nem volt még rá, séfmester nem vagyok, de bőven nem halnék éhen sem :D A többi stimmel (196 centi elég lesz?:D). Vitorlázni speckó mondjuk nem tudok, de már voltam ^^ sportolok helyette akármit (foci, kézilabda, röplabda, floorball)
Szóval, ha megfelel ez így, akkor létezik :D
Létezik, mások állítása szerint én is hasonló vagyok. Mondjuk a konyhában néha meredek dolgokat produkálok, de nem lehet minden tökéletes.
Csak tudod, mi a baj? Az, hogy az ilyen férfi senkinek sem kell. Az, hogy okos, művelt, humoros és romantikus legyen, nem számít. Legyen meg a kellő anyagi biztonsága, nézzen ki jól és legyen elég nagy arca. Onnantól kezdve a többit már csak-csak elviselik a nők...
Az elvárásaid tehát a többi nőhöz képest túlzóak és - minden rosszindulat nélkül - nem lepődnék meg, ha rövid időn belül gyökeresen megváltoznának.
ma 22:09, igazat adok...
Legalábbis azt a részét hogy a legtöbb nőnek nem kell intelligens okos meg egyéb féle pasik, csak azok akiknek nagy arca meg sok pénze van és ha jól néz ki...a többi mellékes és ha niccs meg azt is elviselhetik...
1. Ezt nem mondanám még középsuliba járok de a tanulás nem erősségem :D
2. ez sztem simán megvan
3. ez megvan
4. ebből moziba és sétálni ha van kivel :D
5. ez talán megvan :D
6. tudok főzni vajas kenyeret meg teát :D
7. ez megvan
8. ez is
És motorozok meg gyúrogatni járok.
Nos, nekem igen is nagyon fontos, hogy legyen intelligens akivel együtt vagyok. Nem szeretnék valakivel csak úgy járni, hogy nem tudunk kettőt se szólni egymáshoz. Sőt, az intelligencia 1000X fontosabb minden másnál...
De ne térjünk el a tárgytól..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!