Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen fiú 18-25 éves kor között?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék párt keresni csak kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen fiú.

-okos, művelt, esetleg van diplomája(légyszi írd oda ha diplomás)

-humoros, de bizonyos helyzetekben tud komoly lenni

-nem bulizik, nem cigizik, nem drogozik

-nyitott a világra: szeret moziba, színházba járni, sétálni, nyelveket tanul

-romantikus, de nem nyálas

-tud főzni

-hazudnék ha azt mondanám nem számít a pénz: tehát van-e annyi pénze, hogy meg tudjon hívni erra-arra, a későbbiekben ellátni egy családot

-magas

AMI NEM "KÖTELEZŐ" de nem hátrány:

-tud-e vitorlázni

-sportol-e

2010. jún. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
Hát, az egyetemvárosokban viszonylag egy helyen vannak :) Egyébként tényleg sok ilyen van. Szerintem akkor lenne esetleg magas az elvárása, ha pl. erősen vagyonhoz kötné, házhoz, autóhoz, megszabná eddig mennyi barátnője lehetett, meg olyan lehetetlen dolgokat kérne. És még úgyis biztos találna párt, csak nehezebben.
2010. jún. 16. 23:47
 62/83 anonim ***** válasza:

23:45...nrm igazán értek veled egyet...

AZt mondod h teli van az egyetem ilyenekkel?

AMikro most akkráki bejuthat az egyetemre?

Én az egyetemen nagyonkevés nomrális pasit láttam, legtöbbjük olyan jöttment tróger és éjjel pókereznek reggelig és bagóznak a bennlakásba a szobába, lopás is hétköznapi...

És akik rendesek meg akikkel lehet eszélni...legtöbbjük azért bagózik is..

És nem tudom de ahogy látom kb 60-70%-a bagózik a földön.

És ez csk egy szempont amiből több mint fele kiesik...a többi 8-9 még hátravan..

Relativan rengeteg mert lehetnek 1.000 en is..de ha 10-20millióból nézzik akkor....a száazlék kicist kevés

2010. jún. 16. 23:51
 63/83 anonim ***** válasza:
Hát nálunk ilyenre, hogy lopás és egyebekre soha nem volt példa az egyetemen. Meg az is hülyeség, hogy bárki bejuthat, a minimum feltétele ha jól tudom jelenleg 200 pont, márpedig aki olyan iszonyatosan buta, az nem fogja a 160-at sem elérni, nemhogy a 200-at. Aki e fölött teljesít szerintem megérdemel egy esélyt. Egyszer sem volt példa tényleg lopásra, az meg hogy néha szórakoznak hátistenem. Ugyanannyian nem szeretnek bulizni mint amennyien szeretnek, csak őket kevesebbet látja az ember. Nálunk most a fiúk valami kiállításra mentek a hétvégén.
2010. jún. 16. 23:54
 64/83 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, van diplomám, munkám is.. igazábol itt minden stimmel kivéve a nem kötelező rovat mert sportolni időm nincs, na meg a szinházba járás helyett inkább a mozi :)
2010. jún. 17. 06:10
 65/83 anonim ***** válasza:
szerintem van. mondjuk vitorlázni nem tudok. véletlenül nem 22 éves pszf-es lány vagy?
2010. jún. 17. 19:04
 66/83 A kérdező kommentje:
Nem:)
2010. jún. 17. 22:34
 67/83 anonim ***** válasza:

Igen... :) és homoszexuális beállitottságú :)

magad is igy szoktad birálgatni kiscsillag?

2012. aug. 8. 10:51
 68/83 A kérdező kommentje:
Azóta megtaláltam ezt a férfit, annyi különbséggel, hogy 2 év múlva fog diplomázni és nem vitorlázik:) úgyhogy már nem aktuális a kérdés. És büszke vagyok rá, hogy nem értem be kevesebbel hanem vártam és Neki adhattam magam elsőnek. ^^
2012. aug. 9. 07:37
 69/83 anonim ***** válasza:
Mazlista. :) En meg varok...
2012. aug. 9. 10:11
 70/83 A kérdező kommentje:
Hidd el megéri! :)) Már én is azt hittem, hogy hülyeség, de léteznek még ilyen férfiak elszórtan! Szorítok Neked ezerrel!
2012. aug. 9. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!