Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa leszek,23 évesen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?

Figyelt kérdés

Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.

Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.

17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.

Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.

Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.

MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.

Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.

Még 2-3 évet szerettem volna várni.

Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.

Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.

2018. jún. 1. 20:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
65%

Az a baj, hogy szerintem is egy töketlen papucs vagy. A csajod meg látta és ki is használta. Én szakítanék az biztos. Pár év és jönnek a kistesók is, kérdés nélkül. Ha egy kicsit is figyelembe vett volna téged, akkor nem tanulás-munka mellett csináltatja fel magát, hanem akkor, amikor MINDKETTEN úgy akarjátok. De gondolom a 23 éves barátnőd sem éppen az egyetemi diplomájára készül, mert ebben a korban az a normális. Vagy éppen dolgozik keményen és gyűjti a pénz pelusra. Nem pedig az, hogy kölykedzik a semmire.

Őszintén szólva nem tudom, hogy fogsz ezután jó szívvel szexuálisan érintkezni vele, kizárva azt a gondolatot, hogy vajon biztosan bevette-e a tablettát? Szerintem még te sem gondoltál bele igazán. De persze ilyesmire szép kis házasságok vannak építve, hipp-hopp eltelik 10-20 év nyomorúságban.

2018. jún. 2. 08:07
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Te egy balek vagy...de meg is érdemled. A csaj tisztàn àtvert. Beteg dolog, hogy még vele vagy... A helyedben, meg ha pasi lennék, pàros làbbal rúgtam volna ki a csajt. El se hiszem hogy mennyire nem érzékeled a dolog súlyàt...

Ha màr most ilyen érzéseid vannak, később csak még rosszabb lesz. Na akkor lesz igazi teher a gyerek. Tönkre fog menni az életed. Egy gyereket mindkét félnek nagyon kell akarnia , biztos alapra vàllalni, ugyanis rengeteg pénzbe kerül, és az se àrtott volna ha biztos stabil kapcsolatba érkezik. Ezeknek a szikràja sincs meg nàlatok. Nagyon nagy gond van és ez csak súlyoosbodni fog mikor megszületik a poronty. Gondolj màr bele! A beleegyezésed nélkül ràdlőcsöl a nő egy gyereket úgy hogy semmi nem adott hozzà, tte màr most menekülnél... Ebből semmi jó nem fog kisülni!. Az ismerőseim közt volt pàr hasonló eset. Egyik pàr sincs màr együtt, pedig a gyerekek még suliba sem jàrnak. Gratulàlok! Ha tudtadhogy ennyire be van kattanva a gyerek témàtól legalàbb gumit húzhattàl volna....Összeilletek amúgy, semmivel sincs több eszed mint a nődnek!

2018. jún. 2. 09:44
 43/46 anonim ***** válasza:
80%
Hogy menekülj meg ettől az egésztől? Elhagyod a barátnőd és megmondod neki hogy lemondassz a gyerekről. De nyílván semmit nem fogsz tenni hanem majd nyomorba felneveled ezzel a csajjal a gyereket.
2018. jún. 2. 11:57
 44/46 anonim ***** válasza:
48%
húztál volna zoknit!!!
2018. jún. 2. 18:52
 45/46 anonim ***** válasza:
47%

átverés?

a házasságok 50%-a úgy jön létre, hogy anyuka felcsinálva

ősi taktika ez

ezért kell megtínatani egy fiúgyereknek,ha nem akarsz gyereket,csak zokniban csináld és ne dőlj be annak, hogy szedi a gyógyszert a nő, vagy hogy úgyse lehet gyereke

2018. jún. 2. 19:06
 46/46 anonim ***** válasza:
0%

Inkább tervezzetek valami esküvőt vagy kisebb összejövetelt, amire tellik. Akkor nem fogsz ezen rágódni. Nem te vagy az anya, nem neked kell kihordani a picit, úgyhogy te nyugodtan dolgozzgass most, foglalkozz az anyukával.

A család mit szól hozzá amúgy?

A lány húzása nem volt szép, azt nem is értem, miért "érthető" számodra a viselkedése. Manapság kevesen akarnak babát 23 évesen szerintem. Amúgy elhiszem, van benned félsz és tökéletes exisztenciára akarsz építeni, nem akarod mondjuk albérletbe stb, de ki tudja, mikor futná saját lakásra. Így meg végig előtted lesz legalább a kisemberke, aki segít küzdeni a céljaid elérésébe :)

2018. jún. 28. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!