Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?
Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.
Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.
17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.
Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.
Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.
MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.
Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.
Még 2-3 évet szerettem volna várni.
Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.
Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.
Nézd, ez már a szerelmünk idején, gimiben is téma volt.
Tudtam, hogy szeretne anya lenni.
De egy kislány, aki a babaházában él :(
Nem érti meg, hogy nem tudnám elviselni, hogy egy gyerek megalapozatlan helyre születik.
Úgy, hogy nincs egy biztos, fix tartalék a háttérben, bármi.
Okosan gondolkodsz
De ne hagy magára a barátnőd egy gyerekkel. Mellesleg szereted a lányt a gyerek pedig csodás lesz. Biztosan nehéz de muszáj lesz felnőni a feladathoz
Az abortuszt nem javaslom
Nézd meg a Néma sikoly című dokumentum filmet, és te sem fogod járható útnak látni.
Nem tudom ki pontozta le a válaszokat, de én nem.
Nos, ez nagyon kedves tőletek.
Amiket írtok, lelket öntött belém.
Nem adhatom fel, eddig se hagytam.
Sokan nem hisznek abban, hogy 1 lány is elég egy életre, én igen, úgyhogy nem is fogom elhagyni :)
Részvétem hogy a baratnőd így hátulról megkerült ez nem volt szép tőle figyelembe kellett volna vennie hogy te mit szeretnél nem csak azt nézni ő mit akar
Megnéztem a néma sikolyt de mivel én nem akarok gyereket nem vagyom ra az abortuszt választanám ha úgy adódna, de nagyon ügyeletek rá hogy meg véletlenül se fordulhasson elő ilyen
Szar a helyzet, mert még sose voltál apa. Megjegyzem, még én sem. Viszont egyet kell értsek a hozzászólók többségével, majd ha ott tartod a kezedben a kis ragyás békát, ösztönből fogsz az életedben helyet szorítani neki.
Volt munkatársaim vállaltak be gyermeket, előtte többük léhűtő hedonista alkat volt, és csettintésre váltak példás családapákká, akiket azóta is irigylek, hogy elképesztő módon voltak képesek megkomolyodni.
Valószínűleg engem is utol fog érni egyszer a sors és felhagyok ezzel a Csipkés Zoltán-féle "mágányos fárkás" életmóddal. Csak előbb megpróbálok megteremteni magamnak némi kézzel fogható egzisztenciát, hogy ne a putriba pottyanjon a puja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!