Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa leszek,23 évesen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?

Figyelt kérdés

Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.

Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.

17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.

Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.

Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.

MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.

Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.

Még 2-3 évet szerettem volna várni.

Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.

Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.

2018. jún. 1. 20:52
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%
Részvétem öreg, a csaj rendesen átdobott a palánkon :(
2018. jún. 1. 20:53
 2/46 A kérdező kommentje:

Nézd, ez már a szerelmünk idején, gimiben is téma volt.

Tudtam, hogy szeretne anya lenni.

De egy kislány, aki a babaházában él :(

Nem érti meg, hogy nem tudnám elviselni, hogy egy gyerek megalapozatlan helyre születik.

Úgy, hogy nincs egy biztos, fix tartalék a háttérben, bármi.

2018. jún. 1. 20:55
 3/46 anonim ***** válasza:
21%
Nem fog összedőlni az életetek. A legboldogabb emberek lesztek a világon, amikor a kezetekben tarthatjátok a csöpp babátokat. Ha szeretitek egymást, akkor a nehézségeken is át fogtok lendülni együtt. Egy gyerek születése nem az életetek vége, hanem az életetek kezdete.
2018. jún. 1. 21:02
 4/46 anonim ***** válasza:
21%

Okosan gondolkodsz

De ne hagy magára a barátnőd egy gyerekkel. Mellesleg szereted a lányt a gyerek pedig csodás lesz. Biztosan nehéz de muszáj lesz felnőni a feladathoz

Az abortuszt nem javaslom

Nézd meg a Néma sikoly című dokumentum filmet, és te sem fogod járható útnak látni.

2018. jún. 1. 21:03
 5/46 anonim ***** válasza:
10%
Én is úgy gondolom, mint a második hozzászóló, hogy mihelyst megszületik, sőt, már előtte is, legboldogabb embernek fogod érezni magad a világon :)
2018. jún. 1. 21:04
 6/46 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozta le a válaszokat, de én nem.

Nos, ez nagyon kedves tőletek.

Amiket írtok, lelket öntött belém.

Nem adhatom fel, eddig se hagytam.

Sokan nem hisznek abban, hogy 1 lány is elég egy életre, én igen, úgyhogy nem is fogom elhagyni :)

2018. jún. 1. 21:09
 7/46 anonim ***** válasza:
83%

Részvétem hogy a baratnőd így hátulról megkerült ez nem volt szép tőle figyelembe kellett volna vennie hogy te mit szeretnél nem csak azt nézni ő mit akar

Megnéztem a néma sikolyt de mivel én nem akarok gyereket nem vagyom ra az abortuszt választanám ha úgy adódna, de nagyon ügyeletek rá hogy meg véletlenül se fordulhasson elő ilyen

2018. jún. 1. 21:14
 8/46 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
33%

Szar a helyzet, mert még sose voltál apa. Megjegyzem, még én sem. Viszont egyet kell értsek a hozzászólók többségével, majd ha ott tartod a kezedben a kis ragyás békát, ösztönből fogsz az életedben helyet szorítani neki.

Volt munkatársaim vállaltak be gyermeket, előtte többük léhűtő hedonista alkat volt, és csettintésre váltak példás családapákká, akiket azóta is irigylek, hogy elképesztő módon voltak képesek megkomolyodni.

Valószínűleg engem is utol fog érni egyszer a sors és felhagyok ezzel a Csipkés Zoltán-féle "mágányos fárkás" életmóddal. Csak előbb megpróbálok megteremteni magamnak némi kézzel fogható egzisztenciát, hogy ne a putriba pottyanjon a puja.

2018. jún. 1. 21:14
 9/46 anonim ***** válasza:
52%
23 éves vagy, nem 16. Fel kell venni a kesztyűt, és tisztességesen felnevelni a gyereket, nem pedig elmenekülni. A gyerek nem tehet róla, hogy ilyen ostoba az anyja.
2018. jún. 1. 21:17
 10/46 anonim ***** válasza:
56%
#8 nocsak, te mióta mered így vállalni az érzéseidet? Mégha a magad módján, sajátosan kifejezve is? :D
2018. jún. 1. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!