Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a dologba vagy meneküljek?
Egy pár hetes közös munka során egy férfival flörtöltünk egymással, főleg ő (ennél több nem történt). Aztán kiderült, hogy esélyem sincs mert foglalt, csak húzta az agyam.
Azóta eltetlt egy hónap, a főnököm/munkaközvetítőm meg bizalmasan közölte tegnap, hogy a hapsi finoman érdeklődött elvállaltunk-e már valamit a nyárra, mert meg volt elégedve a közös munkával. A nő azt mondta 2-3 héten múlva hívja újra, akkor már biztosabbat tud, én persze tudom, hogy le akar csapni az ajánlatra.
Egyrészt naná, hogy újra látni akarom, másrészt meg a világ legrosszabb ötlete, pont azért mert oda vagyok érte. Fogalmam sincs mit tehetnék. Így is azóta 4-5 órákat alszok, most hadd ne részletezzem ez hogy felzaklatott. Összezavarodtam.
Kolbászos zöldbabos rizst. Pár perc összedobni, és a minap találtam meg a receptjét.
De komolyan, muszáj offolni?
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz csinálni, mi nem dönthetünk helyetted!
A saját életedről NEKED kell meghozni a döntést!
Ülj le, és gondolkozz el rajta, ennyi.
Tudom, hogy nekem kell döntenem, de ti mit tennétek?
Nekem épp fogalmam sincs, hogy felmondjak, kirugassam magam, vagy mégis mi a fenét csináljak. Miután kiderült, hogy jegyben jár, nagyon nehezen, és nem is teljesen sikerült úgy tennem, mintha mi sem történt volna. Nagyon hideg voltam vele. De még ha a munkából próbáltam is kizárni az érzelmeket, több éjszaka nem aludtam, ginzeng tartott talpon (kávézok is de az nem tart ébren), és miután végre elutazott, vagy egy hétig a tornaterem az ágy és a forró fürdő közt bolyongtam, takarítással megspékelve.
Akkor valami alapos indok kell, mert jövök eggyel a nőnek. A markában tart.
Persze akarom látni, de rossz ötlet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!