Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemenjek a dologba vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a dologba vagy meneküljek?

Figyelt kérdés

Egy pár hetes közös munka során egy férfival flörtöltünk egymással, főleg ő (ennél több nem történt). Aztán kiderült, hogy esélyem sincs mert foglalt, csak húzta az agyam.

Azóta eltetlt egy hónap, a főnököm/munkaközvetítőm meg bizalmasan közölte tegnap, hogy a hapsi finoman érdeklődött elvállaltunk-e már valamit a nyárra, mert meg volt elégedve a közös munkával. A nő azt mondta 2-3 héten múlva hívja újra, akkor már biztosabbat tud, én persze tudom, hogy le akar csapni az ajánlatra.

Egyrészt naná, hogy újra látni akarom, másrészt meg a világ legrosszabb ötlete, pont azért mert oda vagyok érte. Fogalmam sincs mit tehetnék. Így is azóta 4-5 órákat alszok, most hadd ne részletezzem ez hogy felzaklatott. Összezavarodtam.

2016. febr. 13. 12:03
 1/8 Blade Bone ***** válasza:
Mit főzöl ma? :)
2016. febr. 13. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Kolbászos zöldbabos rizst. Pár perc összedobni, és a minap találtam meg a receptjét.

De komolyan, muszáj offolni?

2016. febr. 13. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz csinálni, mi nem dönthetünk helyetted!

A saját életedről NEKED kell meghozni a döntést!

Ülj le, és gondolkozz el rajta, ennyi.

2016. febr. 13. 12:14
 4/8 Blade Bone ***** válasza:
Az jól hangzik. :) Hát én megmondom őszíntén nem csinálnék semmit, egyrészt ő a pasi, a munka az munka, ha szeretnél vele együtt dolgozni akkor mondj igent nyugodtan, de akkor se felejtsd el, hogy kapcsolata van.
2016. febr. 13. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen ez a Te dontesed. De velemenyem szerint ugysem fogsz ellenallni a kisertesnek. ;) ...es amugy is ha a kozos melobol nem lesz semmi orokre megmarad a ketely: mi lett volna ha...? Es ezek szerint a pasi sem kozonbos,de keszulj fel lehet csak egy kaland leszel szamara,meg ha tullepi is a flort hatarat.
2016. febr. 13. 12:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nekem kell döntenem, de ti mit tennétek?

Nekem épp fogalmam sincs, hogy felmondjak, kirugassam magam, vagy mégis mi a fenét csináljak. Miután kiderült, hogy jegyben jár, nagyon nehezen, és nem is teljesen sikerült úgy tennem, mintha mi sem történt volna. Nagyon hideg voltam vele. De még ha a munkából próbáltam is kizárni az érzelmeket, több éjszaka nem aludtam, ginzeng tartott talpon (kávézok is de az nem tart ébren), és miután végre elutazott, vagy egy hétig a tornaterem az ágy és a forró fürdő közt bolyongtam, takarítással megspékelve.

2016. febr. 13. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell munkahelyet váltani, csak ne menj bele a közös munkába.
2016. febr. 13. 14:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor valami alapos indok kell, mert jövök eggyel a nőnek. A markában tart.

Persze akarom látni, de rossz ötlet lenne.

2016. febr. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!