Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa leszek,23 évesen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?

Figyelt kérdés

Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.

Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.

17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.

Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.

Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.

MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.

Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.

Még 2-3 évet szerettem volna várni.

Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.

Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.

2018. jún. 1. 20:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Megmenekülni nem tudsz ettől. Ha el is hagynád a barátnőd, attól még a te gyermekedet várja, és ő nem érdemli meg, hogy a felelőtlen anyja miatt neked vele szemben negatív érzéseid legyenek. Ugyanakkor én nem tudnék megbocsátani neki, hogy elvette tőlem a döntés jogát egy ilyen jelentős kérdésben. A bizalmam megrendülne benne, hogy képes volt így átvágni, kijátszani.

Nem úgy tűnik nekem, hogy el szeretnéd hagyni. Tehát mást nem tudsz tenni, mint hogy beletörődsz, és próbálsz a pozitívumaira koncentrálni. Ugyanakkor a barátnőddel alaposan el kellene beszélgetned, hogy többet soha meg sem forduljon a fejében, hogy bármi egyéb témában így átver, hazudik neked, mert az már végleg a kapcsolatotok végét jelentené.

Egyébként, ha tudtad, hogy ennyire vágyik gyerekre, nem fordult meg a fejedben, hogy jobban odafigyelj a védekezésre? Nem hibáztatni akarlak, csak írod, hogy régebb óta mondta, hogy ő nagyon szeretne gyereket. Én nem bíztam volna meg benne, hogy csak az ő kezében legyen ennek a helyzetnek a „kezelése”.

2018. jún. 1. 22:25
 32/46 anonim ***** válasza:
92%
Aki egy ilyen komoly dologban átver, abban egy csöppnyi tisztelet sincs feléd. Volt egy hasonló helyzetben lévő ismerősöm. Kedves, aranyos, ártatlan lányka. A gyerek megszületése után meg átvette az irányítást, tudta jól, hogy az apának fontos a gyerek. A végén már örülhetett a srác, hogy egyáltalán hazamehetett a saját lakásába. A csaj a gyerekkel aludt, apuka kiszorítva a hálószobából. Végül 6 év után unta meg a srác az elnyomást és lelépett.
2018. jún. 1. 22:31
 33/46 anonim ***** válasza:
91%

"attól még a te gyermekedet várja, és ő nem érdemli meg, hogy a felelőtlen anyja miatt neked vele szemben negatív érzéseid legyenek"

Mondjuk az sem, hogy ilyen anyja legyen...

2018. jún. 1. 22:33
 34/46 anonim ***** válasza:
88%

Mondanám, kérdező, hogy sajnállak, hogy ilyen csúnyán megvezettek, de aztán elolvastam a válaszaidat. Veled láthatóan BÁRMIT meg lehet csinálni, és ezt már a kedves barátnőd is pontosan tudja ezek után, amit ki is fog használni rendesen, úgyhogy ne aggódj, a jövőben számíthatsz még ennél cifrább dolgokra is tőle, hiszen a szemében úgyis egy töketlen, megvezethető papucs vagy, aki bármit eltűr. Legközelebb már az ágyadban fog kefélni egy vadidegennel a szemed láttára, dehát olyan kis bolondos csaj, előfordul, na.

Csak azt a szerencsétlen babát sajnálom, aki tényleg nem tehet róla, hogy nulla élettapasztalattal és nulla egzisztenciával rendelkező huszonpáréves gyerekek a szülei: egy ostoba, gerinctelen, pszichopata pïcsa anyu, meg egy szerencsétlen, palira vett apu. Érdemes lenne elgondolkodni az örökbeadáson. Rengeteg pár van, akiknek nem lehet gyerekük, és évek óta várnak egy babára. Ez pl. egy értelmes megoldás lehet.

2018. jún. 1. 22:53
 35/46 anonim ***** válasza:
70%

ffffffffuh te jó Isten szegény srác

:/

2018. jún. 1. 23:12
 36/46 anonim ***** válasza:
80%

Előbb a csajt kell felnevelned! Magadat meg gatyába rázni! Vissza kéne neki adni a kölcsönt! Hogy érezze a saját bőrén! Pl bejelenteni neki h vettél egy farmot ott fog élni a tanyán egyedül! Kizáni a döntésből! Bérelj ki vhol egy ilyet , leckéztesd meg! Vagy, megmondod neki h mész külföldre dolgozni beleszólása nélkül,kész tények elé állítod ahogy ő! És el is tünsz egy hónapra, had gondolkodjon. Ennek csak gyerekcsinálásra kellettél.

Egyik ismerősöm járt úgy, h összejött egy cigó csajjal, aki nagyon veszekedős volt, nagy nehezen otthagyta. Rá egy évre a nő megjelent h itt a gyereked. És most egy pár, a csaj el van hízva. Felfoghatatlan szitu.

2018. jún. 1. 23:19
 37/46 anonim ***** válasza:
81%

annyit tehetsz hogy nem tetézed a bajt.

tehát nem kell egyből feleségül is venni.

2018. jún. 1. 23:44
 38/46 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos leüvöltöttem volna a haját és mondtam volna,hogy takarodjon vissza lakni az anyjáékhoz és a lelkére kötöttem volna,hogy cserébe,amiért így megvezetett,innentől kezdve csak a gyerek miatt fogok vele kommunikálni,semmi másért.És felejtse el,hogy valaha szerettük egymást,mert csak a közös gyereketek miatt nem rugdaltad ki a francba.Egyébként ha nem lenne terhes,hallani se akarnál felőle többet.
2018. jún. 2. 00:46
 39/46 anonim ***** válasza:
33%
Ez totál kamu kérdés.Annyira buta nem lehet valaki,hogy átvágják,majd utána elkezdi fényezni a kapcsolatot,meg védi a nőt.Legközelebb ha kamut akarsz kiírni,rendesen építsd fel a sztorit,mert ez gyenge volt.
2018. jún. 2. 07:15
 40/46 BlackSword ***** válasza:
23%
Oké pajtás... minden tiszteletem a tiéd... légy erős, fejezd be a tanulmányaidat! És teremtsd meg az egzisztenciádat. Lesz mi motiváljon
2018. jún. 2. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!