Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?
Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.
Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.
17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.
Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.
Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.
MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.
Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.
Még 2-3 évet szerettem volna várni.
Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.
Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.
És te egy ilyen emberrel akarod összekötni az életed, aki simán átver? Bocs,de gyerek ide vagy oda, nálam ez szakítás lenne. Ráadásul a fogamzásgátlót sem lehet csak úgy abbahagyni, örüljetek, ha nem beteg gyerek lesz a végén... Szar helyzet! De csak azt tudom mondani, hogy ki milyen virágot tépett, olyat szagol...
30/nő
Igen, a kézzelfogható egzisztenciáról bezséltem én is.
Ezek fontos dolgok, legfőképp az, hogy a kisbaba miket fog enni, milyen minőségi ruhái lesznek.
3 unokahúg és 2 öccs után, akik mellettem nőttek fel, ezekből sokat tapasztaltam.
Kimerítő lesz igen, de nem menekülhetek el.
Ha más, élethajhászok is meg tudtak komolyodni, akkor nekem nem okozhat ez problémát, hiszen alapból olyan a beállítottságom, hogy törődő típus vagyok.
A barátnőmet pedig meg kell értenem abból a szempontból, hogy 23 évesen teljesen természetes, hogy ennyire szeretne egy gyereket.
Nem is régen, egy korral ezelőtt még 18-20 évesen ez teljesen átlagos dolog.
A világ változott csak körülöttünk sokat.
Köszönöm a válaszokat mindenkitől!
Nehéz helyzetbe kerültél. De hidd el, a probléma csak addig probléma, amíg szembe nem nézel vele! Azután egy megoldandó feladattá válik.
Érthető, hogy menekülni szeretnél és úgy érzed, romokban az életed, hiszen egy hatalmas felelősség szakadt a nyakadba, amelyre nem voltál felkészülve. A menekülés azonban nem megoldás. Szüleidtől vagy idősebb, tapasztaltabb felnőtt ismerőseidtől tudsz segítséget kérni? Ha jó a kapcsolat, akkor biztos nem hagynak magadra ebben a helyzetben. Fel fogsz nőni a feladathoz. Sok erőt!
Haver, nem tudom mit sirsz, de konyogom legy egy kicsit ferfi :D, szegyent hozol a ferfiakra...
Meseld el nekem hogy neked ebben az egeszben hol is van a teher? Talan te hordod ki? Te kinlodsz vele 9 honapig? Te fogod megszulni? Te fogod szoptatni? Neked fog a hasad joeselyel stias lenni? Te fogsz ejszakankent felkelni es megetetni? Te fogsz vele gyesen maradni? :D
Lassits egy kicsit, te ugyis melozni fogsz, melo utan hazamesz, megszeretgeted, jatszol vele, foglalkozol vele egy kicsit, de a feladat nagy resze mindig az anyae.
Neked ott lesz majd az idod tanulasra, melora, baratnod ugyis ott lesz vele.
Tehat chill. Az ido elrendezi ezeket.
Minden lánynak vannak bolondos dolgai, igen, lehet rá mondani ezt meg azt, de nézd.
Sosem csalt meg és mindig kitartott mellettem.
Ő az a lány, akivel ha elmegyek sétálni egy esős napon, akkor minden fájdalmamat ami a világ dolgaival kapcsolatos, meghallgatja.
Ez nekem mindennél többet ér.
Másrészt igen, a családjaink a közelben élnek, szerencsére gyakran látjuk őket, így nagymamából is jut majd 2, mégha nagypapából nem is.
Megmenekülni nem tudsz, max elmenekülni.
Megteheted, hogy nem vállalod a gyereknevelést, de ha jól tudom, akkor is megállapíthatják a gyerektartást, amit fizetned kell majd.
Majd most talán elgondolkozol, hogy miként lehettél együtt egy ilyen nővel, aki ilyen aljas módon félrevezetett téged, és apát csináld belőled.
Szánalmas a nő, de te sem lehetsz túl okos, ha nem vetted észre, hogy kivel vagy együtt.
Az tényleg elég aljas húzás volt barátnőmtől, hogy nem beszélte ezt meg veled. Erről mindenképp elbeszélgetnék vele a helyedben, mert ez finoman szólva is minősíthetetlen viselkedés. Egy olyan kényszerhelyzetbe hozott, amiről tudta, hogy még nem akarod, és igazából nincs választásod, mert szereted, és vele maradsz.
Viszont ez valahol szép tőled, hogy kitartasz mellette, és vállalod a gyereket. Normális, hogy kiborultál a körülményeket tekintve. Mindenesetre sok boldogságot, kívánom, hogy boldogok legyetek, és minden problémát megoldjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!