Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?
Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.
Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.
17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.
Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.
Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.
MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.
Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.
Még 2-3 évet szerettem volna várni.
Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.
Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.
Remélem, a majdani párom nem mondana ekkora árulásra olyat, hogy "minden lánynak vannak bolondos dolgai", hanem számonkérne, mint egy felelősségteljes embert. Bolondos dolog - látszik, hogy nem fogtad fel még.
Amúgy nem értem, mire veregetitek a vállát, még meg sem született a gyerek. Majd ha ott van a középiskolai ballagásán anyuka kezét fogva, akkor lehet ájuldozni, hogy mekkora nagy ember, hozta az abszolút minimumot.
És ha igaz lenne, hogy mindenki elalél a bébibabócától, egy apa sem lépne le.
Kérdező! Ti nem család lesztek,hanem here/pénzkereső,méhkirálynő,kiskirálylány/királyfi. Nevelésbe,fegyelmezésbe nem lesz beleszólásod,nevét is a lány dönti el. Ha jól tudom akkor az anyától kérdezik meg. Neked az a dolgod ,hogy megcsináld és keress rájuk.
Szerintem a családalapítás az két ember közös döntése.
Volt egy exem,akinek volt egy kislánya. Hidd el eleinte eléggé nem tudtam mit kezdeni a szituációval. Aztán a végére eléggé élveztem a szituációt. Hidd el ha idegen gyereket meg lehet szeretni,akkor a sajátodat milliószor jobban fogod.
A te és az barátnőd szülei mit szólnak a nagyszülőséghez?
Unokatesóméknak tervezett várt baba 3 hónapos. De a két nagyszülő és keresztapa jelölt mind ruhát mind pelenkát stb elég gyakran vesz ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!