Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa leszek,23 évesen, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa leszek,23 évesen, mit tegyek, hogy meneküljek meg ettől az egésztől?

Figyelt kérdés

Most dől romba az életem, hiába szeretem a lányt, én már régóta a tudtára adtam, hogy ezzel várnunk kell.

Egy ideje próbált ezekről beszélni, de kértem várjunk vele.

17 éves korunk óta együtt vagyunk, ez a lány az életem, most mégis leginkább csak elmenekülnék.

Nincs aki annyira ismerne, mint ahogy ő engem.

Eddig mindig védekezett fogamzásgátlóval és az eset után kiderült, hogy abbahagyta.

MI VOLT A REAKCIÓM? Hát, nem dühöngtem meg semmi ilyesmi.

Megpróbáltam elfogadni, de egyre nehezebb. Állandóan tanulok, melózok és úgy érzem ettől összeroppanánk.

Még 2-3 évet szerettem volna várni.

Egyszerűen csalódott vagyok, de ilyet, hogy elvetetni eszembe sincs.

Csak egy rabnak érzem magam, mert most, perpillanat úgy érzem, hogy elmenekülnék.

2018. jún. 1. 20:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
81%
15# Hogy te mekkora kretén vagy... Remélem a büdös életbe nem lesz gyereked. Ha már van akkor sajnálom szegényt. A felelős gyerekvállalás nem abból áll, hogy mikor hazamész, jatszol vele kicsit.... Másrészt tényleg ennyire hülye vagy???? A gyerek felelősség, nem ott ér véget a történet, hogy a nő szenvedett többet mert megszülte. Normális ember ennyi idősen épphogy végzett a főiskolán/egyetemen és épphogy csak dolgozik. Ha a szülők nem vágnak hozzá egy lakást és egy csomó pénzt akkor nem olyan egyszerű az élet. Ilyen primitív gindokolkodással a cigányok vállalnak gyereket, aztán majd felnő valahogy. Mellesleg azt felfogtad, hogy a csaj átkurta a csávó fejét, nem is kicsit? Ki a tököm akarna egy ilyen hazug pcsaval élni?. Mondom ezt nőként. Mi a fenét gondolt? Soha nem akar dolgozni csak potoyogtatja majd a kölyköket? Szánalmas
2018. jún. 1. 21:41
 22/46 anonim ***** válasza:
96%
Próbálod mentegetni a lányt, mert így mégsem hagyhatod el, de egy aljas kis liba. Aki ilyet tesz, hogy tudatosan felcsináltatja magát a másik fél tudta nélkül...erre tényleg nem találok szavakat, az ilyet hatóságilag büntetni kéne.
2018. jún. 1. 21:43
 23/46 anonim ***** válasza:
89%
Nem látok lényegi különbséget a csaj és azok között a férfiak között, akik titokban lehúzzák az óvszert... ehhez képest eléggé nagyvonalú itt a megítélése
2018. jún. 1. 21:44
 24/46 anonim ***** válasza:
94%
13# úristen ne legyél már ekkora csicska.... Még véded... Nem basszus nem normális hogy 23 évesen anya akar lenni. Vagyis a vágy normális, csak ép eszű ember felé tudja fogni, hogy baromság. Dolgozott a csaj valaha?? Nulla munkaviszonyra szülni kva nagy ötlet, ha meg dolgozott, gondolom nem tanult tovább....
2018. jún. 1. 21:44
 25/46 anonim ***** válasza:
95%
Ilyet hogy direkt nem szedi a gátlót hogy terhes legyen nálam kicsapta volna a biztosítékot. Ha egyszer nem szeretnék minek erőlteti? Magamat ismerve nagyon kikeltem volna magamból. Átverve érezném magam és elmondanám neki hogy ezzel most szépen megingatta a bizalmam. Hogy lehet egy nő ilyen? És ezt nőként írom. Ha egyszer a párom nem szeretne még gyereket akkor nem verem át mert én csak azért is akarok. Milyen dolog ez? Minden esetre én se vetetném el de nagyon elbeszélgetnék vele.
2018. jún. 1. 21:56
 26/46 anonim ***** válasza:
95%
Szóval azt, hogy sunyi, gerinctelen módon titokban teherbeejtette magát, te komolyan úgy reagálod le, hogy "minden lánynak vannak bolondos dolgai", és szerinted teljes mértékben érthető és elfogadható, amit tett??? Azta... Nehéz elhinni, hogy ilyen létezik. Ez a papucsságnak valami elképzelhetetlenül magas szintje lehet. Ti aztán nagyon megérdemlitek egymást, ha te komolyan egy ilyen vállalhatatlan, hazug, undorító emberrel akarod leélni az életed. Ezt komolyan nem hiszem el, hogy ilyen van. Az dícséretes, hogy a babát vállalod, de ha nem vagy teljesen ütődött, ezt a nőt hagyd ott, a gyereket pedig vedd magadhoz. A lány is még csak egy gyerek, te jó ég. Jó nagy szarban vagy, jól érzed.
2018. jún. 1. 21:59
 27/46 anonim ***** válasza:
95%
Ne izgulj, 1-2 év és kis tesót is akar majd.
2018. jún. 1. 22:05
 28/46 anonim ***** válasza:
82%

Remélem, a majdani párom nem mondana ekkora árulásra olyat, hogy "minden lánynak vannak bolondos dolgai", hanem számonkérne, mint egy felelősségteljes embert. Bolondos dolog - látszik, hogy nem fogtad fel még.

Amúgy nem értem, mire veregetitek a vállát, még meg sem született a gyerek. Majd ha ott van a középiskolai ballagásán anyuka kezét fogva, akkor lehet ájuldozni, hogy mekkora nagy ember, hozta az abszolút minimumot.

És ha igaz lenne, hogy mindenki elalél a bébibabócától, egy apa sem lépne le.

2018. jún. 1. 22:06
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező! Ti nem család lesztek,hanem here/pénzkereső,méhkirálynő,kiskirálylány/királyfi. Nevelésbe,fegyelmezésbe nem lesz beleszólásod,nevét is a lány dönti el. Ha jól tudom akkor az anyától kérdezik meg. Neked az a dolgod ,hogy megcsináld és keress rájuk.

Szerintem a családalapítás az két ember közös döntése.

Volt egy exem,akinek volt egy kislánya. Hidd el eleinte eléggé nem tudtam mit kezdeni a szituációval. Aztán a végére eléggé élveztem a szituációt. Hidd el ha idegen gyereket meg lehet szeretni,akkor a sajátodat milliószor jobban fogod.

A te és az barátnőd szülei mit szólnak a nagyszülőséghez?

Unokatesóméknak tervezett várt baba 3 hónapos. De a két nagyszülő és keresztapa jelölt mind ruhát mind pelenkát stb elég gyakran vesz ajándékba.

2018. jún. 1. 22:19
 30/46 anonim ***** válasza:
94%
A férjemmel megcsinálta ezt a volt barátnője. Másfél éves volt a gyerek, amikor kiderült, hogy meg is csalta, hónapok óta. Aztán lelépett a gyerekkel együtt, mert másba lett szerelmes. Nem akarlak elkeseríteni, de aki ezt megteszi a párjával, az mást is meg fog, mert nem tiszteli, és nem is szereti.
2018. jún. 1. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!