Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm süt egy tepsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?

Figyelt kérdés
Nem kövér lány,nem is nagyon vékony,de nem is ez a lényeg. Csak azt nem értem,minek megenni ennyi sütit egy nap alatt... F
2018. ápr. 17. 11:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerűen megkérdezed tőle, hogy miért érzi szükségét, hogy ennyit egyen, nem támadóan, vagy számon kérően.

Ha valami érzelmi problémája van, vagy a stresszről tereli ezzel a figyelmét, és emiatt eszik ennyit, akkor arra kellene közösen megoldást keresni.

Ha pedig ennyire falánk, aki az érzelmeit az ízek világában vezeti le, akkor meg kell tanulnia fegyelmezni magát, hogy ha valami negatív vagy pozitív dolog éri, akkor annak önmagában elégnek kell lennie örömforrásnak.

Persze, szép dolog az elfogadás, de ha az egészségét nézzük, testi és lelki értelemben egyaránt, akkor hosszabb távon nem egészséges ez a mód, ahogyan ő étkezik.

2018. ápr. 17. 17:48
 62/66 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy szóltál, olyan szívesen sütnék én is valamit a páromnak. <3

22/N

2018. ápr. 17. 18:44
 63/66 anonim ***** válasza:

Asszem csütörtökön sütök :D

Köszi, kérdező.

29n :D

2018. ápr. 17. 20:06
 64/66 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező titokban sütievésre akarta ingerelni az embereket.
2018. ápr. 18. 12:23
 65/66 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon egészségtelen...
2018. ápr. 18. 12:30
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadók többsége szerint az az egészségtelen, hogy te kapcsolatban vagy... Mégis abba vagy :/
2018. ápr. 18. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!