Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm süt egy tepsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?

Figyelt kérdés
Nem kövér lány,nem is nagyon vékony,de nem is ez a lényeg. Csak azt nem értem,minek megenni ennyi sütit egy nap alatt... F
2018. ápr. 17. 11:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
1%
Barátnő csere.
2018. ápr. 17. 11:26
 2/66 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs bajod a külsejével és szereted a barátnődet, akkor ez téged miért zavar? Miért akarod olyanná formálni, mint amilyen te vagy? Ha a külsejére nincs negatív hatással, téged miért irritál ennyire, hogy többet eszik, mint te azt elvárnád?
2018. ápr. 17. 11:29
 3/66 A kérdező kommentje:
Mert engem zavar. Az én családomban,mikor gyerek voltam az volt a szokás,hogy 2 vagy max 3 süti egy napra,aztán vége.
2018. ápr. 17. 11:32
 4/66 anonim ***** válasza:
81%

Miért zavar, ha nem kövér?

Ízlik neki, megeszi, ennyi.

Irigy vagy?

2018. ápr. 17. 11:33
 5/66 anonim ***** válasza:
8%

Én is kiakadnék, szépen el fog hízni,bevisz rengeteg undormány cukrot.

Miért nem ezt eszi?

[link]

Vagy megszokod vagy barátnő csere,mert dagadt lesz egy két év,aztán szexelhetsz egy tehénnel már bocs.

2018. ápr. 17. 11:34
 6/66 A kérdező kommentje:
Azt állítja,nem hízékony. De engem kajak hergel ez az egész... Nem,nem vagyok irigy..
2018. ápr. 17. 11:35
 7/66 anonim ***** válasza:
7%

,Azt állítja,nem hízékony."

PErsze általában az elhízott nem csinos nők is ezzel takaróznak,meg pajzsmirigy meg kifogás dömping.

Azt vettem észre,hogy a csinos lányok érzik magukat dagadtnak sajnos,a dagadtak meg el vannak.

2018. ápr. 17. 11:37
 8/66 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki azt eszik és annyit amennyit akar, mondhatod neki, hogy ne egyen annyit és olyat, de teljes joggal visszautasíthatja a próbálkozást arra vonatkozóan, hogy te mondd meg neki mit tehet és mit nem.Én a helyedben azon gondolkoznék el, hogy:

"Miért nem tudom elfogadni ha valaki más nem azt csinálja amit én helyesnek ítélek meg?"

Tény, hogy a cukor nem túl egészséges, de ha ő ennek tudatában van és úgy dönt mégis eszik, akkor az a szíve joga.

9/66 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy a nem normális. Inkább hagyja megrohadni a sütit? Nem te eszed, nem mindegy akkor neked? Ha nem tetszik lehet szakítani, jobban járna szegény lány is.
 10/66 anonim ***** válasza:
6%

,,Tény, hogy a cukor nem túl egészséges, de ha ő ennek tudatában van és úgy dönt mégis eszik, akkor az a szíve joga."

Szíve joga ugyanakkor az is,hogy ha a pasi elhagyja akkor ő is elfogadja ezt és nem köpköd vagy elviseli,hogy le lett cserélve.

Én tuti szakítottam volna már vele kérdező,mert mondom majd dughatsz egy tehet,mert az lesz belőle.

2018. ápr. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!