Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?
Miért zavar, ha nem kövér?
Ízlik neki, megeszi, ennyi.
Irigy vagy?
Én is kiakadnék, szépen el fog hízni,bevisz rengeteg undormány cukrot.
Miért nem ezt eszi?
Vagy megszokod vagy barátnő csere,mert dagadt lesz egy két év,aztán szexelhetsz egy tehénnel már bocs.
,Azt állítja,nem hízékony."
PErsze általában az elhízott nem csinos nők is ezzel takaróznak,meg pajzsmirigy meg kifogás dömping.
Azt vettem észre,hogy a csinos lányok érzik magukat dagadtnak sajnos,a dagadtak meg el vannak.
Mindenki azt eszik és annyit amennyit akar, mondhatod neki, hogy ne egyen annyit és olyat, de teljes joggal visszautasíthatja a próbálkozást arra vonatkozóan, hogy te mondd meg neki mit tehet és mit nem.Én a helyedben azon gondolkoznék el, hogy:
"Miért nem tudom elfogadni ha valaki más nem azt csinálja amit én helyesnek ítélek meg?"
Tény, hogy a cukor nem túl egészséges, de ha ő ennek tudatában van és úgy dönt mégis eszik, akkor az a szíve joga.
,,Tény, hogy a cukor nem túl egészséges, de ha ő ennek tudatában van és úgy dönt mégis eszik, akkor az a szíve joga."
Szíve joga ugyanakkor az is,hogy ha a pasi elhagyja akkor ő is elfogadja ezt és nem köpköd vagy elviseli,hogy le lett cserélve.
Én tuti szakítottam volna már vele kérdező,mert mondom majd dughatsz egy tehet,mert az lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!