Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?
Nem aztmondtam,hogy töbé egy gramm cukrot sem ehet,csak sokkal kevesebbet,mint most...
Grammos mérlegen le fogod mérni mennyit ehet?
Kérdező! Még mindig nem érted a lényeget. Ha ő paleo-ketogén diétán élne vagy pont az ellenkezőjén, vega lenne ..... megmondaná neked mit ehetsz és mennyit akkor te azt tennéd amit mond?
Ne legyél már ennyire korlátolt? Mért kell hogy valaki szarul érezze magát melletted? Te ezt a lányt birtoklod, egy tárgynak vagy egy diszállatkának tartod, kis háziállatnak ami eszi azt amit a tányérjára raknak.
De a barátnőd sem százas ha hagyja hogy ilyen durván beleavatkozz az életébe.
Én nem sütök sima fehér cukorral, de párom azt szereti, így ő olyat kap. Egye, ha neki az ízlik, nem erőltetem rá amit én eszek. Megkóstolja, ha ízlik, eszik belőle, ha nem, akkor ez van.
Elfogadás
,,Hihetetlen hogy mennyi korlátolt pasivan manapság!
Csodálkoztok hogy a Nők nem találnak maguknak Férfit?"
Tudod 32-es csak olyat várok el amit én is nyújtani tudok,én adom a feszes izmos hasat,széles vállak,kerek feszes segg,széles mellkas jó vastag izmos combok.
Kevés testzsír%,nyujtokl hozzá egzisztenciát is,igényes vagyok mindenféle földi jó van otthon,kajában is.
Cukor egyáltalán nincs.
Én is mondhatnám,hogy nehéz igazi belevaló nőt találni aki párkapcsolatban is igényes és nem hízik el,meg nem zabálja magát tele szeméttel plusz nem lesz narancsbőrös ezektől a sz_roktól.
De tuti te is olyan vagy,hogy nem érdekel hogyan nézel ki,elhízol hát elhízol majd gyárthatod a kifogásaidat is hozzá: pajzsmirigy,nincs idő,jaj ez jaj az.
Tőled is mentsen meg minden igényes férfit a jóisten,nehogy szólni merjen mert hát,hogy képzeli,hogy gerjedni akar rád és nem a hájadat fogdosni.
Te is elgondolkodhatnál 32-es,tudod hobbi testépítő vagyok.Cukorra az ég egy adta világon semmi szüksége a szervezetnek,méreg és hasznosíthatatlan szénhidrát,egyből hájba megy meg narancsbőrbe.
És ti ezt eszitek,gratulálok hozzá, lehetne eritvitolt,xilitet is használni,csak utána kellene olvasni.Nem baj,majd ha dagadt leszel meg szurhatod az inzulint meg a hajad kihullik akkor majd nézhetsz mert férfinek nem fogsz így kelleni tuti.
Ja de igen,közmunkásnak lehet.
Nem hiába milyen tehenek a nők sajnos 95%-ban mind vagy el van hízva vagy semmilyen alakja sincs,mert sportolni luxus.
Figyelj kérdező,ha szakít akkor menjen,kit érdekel.
Ilyen nőre szükséged van?
Ha eddzel,van egzsiztenciád minden ujjadra 2 nő jut.
Ő meg menjen majd talál hozzá hasonló palit akinek mindegy csak puncija legyen.
Na ne már.
Adja az ég, hogy szakítson és ilyen idióta egyedül maradjon...
Ez a kérdés jó volt arra, hogy rájöjjek milyen csodálatos a pasim, hogy örömmel nézi mikor hatalmas adagokat eszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!