Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm süt egy tepsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?

Figyelt kérdés
Nem kövér lány,nem is nagyon vékony,de nem is ez a lényeg. Csak azt nem értem,minek megenni ennyi sütit egy nap alatt... F
2018. ápr. 17. 11:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
88%
Juj vigyázz mert a cukor megöl :D
2018. ápr. 17. 11:39
 12/66 anonim ***** válasza:
93%

50 kilónál soha életemben nem voltam több (csak terhesen, de utána gyorsan lefogytam), tényleg nem vagyok hízékony.

Az viszont biztos, hogy ha valaha lett volna olyan pasim, aki basztat amiatt, hogy mennyit és mit eszem, úgy kivágtam volna, mint macskát... Ha olyan csaj kell, aki salátán él, és abból is csak madáradagokat eszik, keress olyat.

2018. ápr. 17. 11:40
 13/66 anonim ***** válasza:
4%

Igen 11-es a cukortólm csak a segged hízik meg jó narancsbőrös leszel.

De egyed nyugodtan,majd amikor megpörsen a hasad meg feszességed elveszted meg a párod majd szépen félrek_r akkor is eheted nyugodtan.

Vagy majd szurkálhatofd az inzulint mert kinyírod az inzulin termelésedet is.

Cukor a fehér méreg szerinted miért?

2018. ápr. 17. 11:42
 14/66 anonim ***** válasza:
91%

Akkor rágcsáljon egész nap répát.

Kérdező irigy, mert a barátnője eszik, nem a falról nyalogatja a festéket vagy fényt eszik, és mégsem kövér. Ő meg gondolom kis húsigolyó

2018. ápr. 17. 11:44
 15/66 anonim ***** válasza:
82%
Engem is zavarna, de inkább azért mert én akarnám a háromnegyedét!
2018. ápr. 17. 11:46
 16/66 anonim ***** válasza:
98%

Jaguar pacsi! :D

AMúgy mikor lett ennyi ratyi a srácokból?

Kérdező, legyél kedves, és tedd túl magad azon, hogy a te családodban mi volt a szokás.. A lánynak ehhez mi köze van?

Nem hízékony, hadd egye már szerencsétlen ha jól esik neki. Mellesleg egyet értek az egyik válaszolóval: ha nekem pof..na be valaki azért, hogy mit meg mennyit eszek, mehetne a bús...ba.. Ne vicceljünk már.

Egyél nyugodtan cukormentese, egészségedre. De ne akard már beszabályozni, hogy egy másik felnőtt ember mit, miből, meg hogyan eszik. Eszméletlen..

2018. ápr. 17. 11:52
 17/66 anonim ***** válasza:
88%

A lány helyében ugy ki bas z nálak téged mint a macskát szarni.

Milyen jogon akarod hogy a te normáid szerint éljen? Gondolom ő sem mondja meg neked hogyan élj.

2018. ápr. 17. 11:53
 18/66 A kérdező kommentje:
Egy lány legyen már igényes,ne egy disznó... De ez az én véleményem. Ha ezért szakít ,hát....
2018. ápr. 17. 11:55
 19/66 anonim ***** válasza:
89%
U.I Persze schobert norbitól tudjuk, hogy a cukor az egyenlő a kokainnal, nehogy belehaljon.
2018. ápr. 17. 11:55
 20/66 anonim ***** válasza:
92%
Ha nekem meg akarnád mondani, hogy miből mennyit ehetek, én úgy kiröhögnélek, mint a huzat😃. Gondolom akkor sem salátán élt, mikor megismertétek egymást, ha akkor jó volt, legyen az most is. A férjem 187 cm, 82 kg, egy dkg zsír nincs rajta, pedig ha pl palacsintát sütök, fel sem áll az asztaltól 15 db alatt, természetesen vacsora után jó sok tejszínhabbal a tetején. A hasa teljesen lapos és izmos. De az sem érdekelne, ha 100 kg-t nyomna, mert szeretem őt, úgy ahogy van.
2018. ápr. 17. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!