Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm süt egy tepsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm süt egy tepsi sütit, és felzabálja a háromnegyedét egy nap alatt. Ez engem nagyon zavar, hogy ennyit eszik. Én egészségesen élek, nem eszek cukrosat. Hogyan hozzam fel, hogy ne egyen annyit egy nap?

Figyelt kérdés
Nem kövér lány,nem is nagyon vékony,de nem is ez a lényeg. Csak azt nem értem,minek megenni ennyi sütit egy nap alatt... F
2018. ápr. 17. 11:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ezt meg lehet ám fordítani: ha szereted, akkor te elfogadod olyannak, amilyen. Ja, az már nem? Csak hozzád kell alkalmazkodni?

Na az ilyen egoista phaszoktól mentsen meg az ég minden nőt...

2018. ápr. 17. 12:18
 32/66 anonim ***** válasza:
68%

Hihetetlen hogy mennyi korlátolt pasivan manapság!

Csodálkoztok hogy a Nők nem találnak maguknak Férfit?

2018. ápr. 17. 12:18
 33/66 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben nincs semmi baj.. Nem aztmondtam,hogy töbé egy gramm cukrot sem ehet,csak sokkal kevesebbet,mint most...
2018. ápr. 17. 12:21
 34/66 A kérdező kommentje:
többé*
2018. ápr. 17. 12:21
 35/66 anonim ***** válasza:
78%
Sz%r kamu vagy haver.
2018. ápr. 17. 12:22
 36/66 anonim ***** válasza:
83%

Akkor süss neki valami cukormentest, ami ugyanolyan finom.

Vagy leesik a gyűrű az ujjadról?

2018. ápr. 17. 12:22
 37/66 anonim ***** válasza:
1%
Hagyd kérdező, ezek birkák. A napi cukorbevitel kb 2 szelet sütemény lenne, nem 3/4 tepsi + a többi, amit máshonnan bevisz. Ez olyan, mint ha valaki napi 18 erős fekete kávét iszik, és te felhívod rá a figyelmét, hogy ez így nem jó, majd még téged ugatnak le, mert mi az, hogy "beleszólsz mások életébe" :D
2018. ápr. 17. 12:24
 38/66 anonim ***** válasza:
88%
És minden második kérdésben az van, hogy a férfiak a legelfogadóbbak a világon.
 39/66 anonim ***** válasza:
84%

Mi a franc közöd van hozzá, hogy mennyit eszik, te nemnormális?! Majd odaállsz mellé és adagolod neki, vagy elteszed előle, hogy ennyi? Ha már ő dolgozott vele, ne mondd meg már, mennyit ehet belőle! A gond veled van!

Amúgy több szinten is nagyon gáz vagy...

40/66 A kérdező kommentje:
Ebben nincs semmi kamu. De akkor lehet én vagyok a hülye,hogy ezen kiakadok,bár sztem nem, de ti okosabbak vagytok úgyis.
2018. ápr. 17. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!