Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom teljesen össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teljesen össze zavar, nem tudom mit tegyek, tanácsok?

Figyelt kérdés

A barátommal január 21-e óta vagyunk együtt. 9 év korkülönbség van köztünk és sok mindenben más a véleménye mint nekem. Zavarja hogy fiatal vagyok, amit nem szeretne elvenni tőlem. Skkszor előfordul hogy osszeveszunk, mert többet iszok és ő próbál lefogni. Most is volt egy nagy vitank mert ittam és ugye ő józan volt. Sok mindent a fejéhez vágtam és ő is az enyémhez. Itt hagyott, nem beszéltünk egy napig.. aztán 2 napja, sőt még ma délelőtt is azt hajtotta hogy vége, szünetet akar, hagyjam békén, mert neki ez nem megy, én meg menjek és igyak, bulizzak, éljek. Ma este is osszekaptunk. Körülbelül egy órája megjelent a szobámban, hogy az egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret, meg akart csókolni... És nem is engedte hogy ellenkezzek. Azt mondta holnap jön és beszélni akar velem. Nem értettem mi történt.

Tipikus "ma már oda húztál magadhoz de tegnap még ellöktél.. "

Mi tévő legyek? Teljesen össze vagyok zavarodva

Válaszokat előre is köszönöm

2018. ápr. 10. 01:25
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Korkülönbségtől függetlenül, én is azt mondanám menj igyál és bulizz, ha neked az kell. Nem kéne olyan akinek ez az élete, hogy folyton többet iszik a kelleténél.
2018. ápr. 10. 03:15
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem mindenki erett ra, hogy nagyobb korkulonbseges kapcsolatban eljen (es ezzel semmi baj nincs). Ahol meg gond a bulika meg a pia, ott az egyik fel erre meg nem az. Ezt el kell fogadni, aztan nem eroltetni tovabb, mindenki keressen olyat, aki jobban illik hozza.
2018. ápr. 10. 08:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Félre értés van emberek. Nem egy alkoholista vagyok xd de egy évben 7-8x biztos elmegyek buliba és iszunk. Szóval első válaszoló kicsit gondold át mégegyszer amit írtál
2018. ápr. 10. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Antialkoholistaként nekem azért belefér ennyi ivás a páromtól, de ha az ronda veszekedéshez vezet, akkor van ott baj, bőven.

Ő már kilépne, te meg mással smárolsz, - szerintem 3 hóbak után nem kellene ezt erőltetni.

2018. ápr. 10. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha már az elején ilyen problémák merülnek fel, mi lesz később? Még rózsaszín ködnek kéne lennie, nem pedig vitàknak.
2018. ápr. 10. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Tyhuu itt valami nagy félre értés van😂
2018. ápr. 10. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

ezt értettem félre, bocs:

"hogy az egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret, meg akart csókolni... És nem is engedte hogy ellenkezzek"

2018. ápr. 10. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon szeret, és nagyon félt.

Mit nem értesz azon, hogy "egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret"? :DD

2018. ápr. 10. 11:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Gyerekek nem az ismerőse akart megcsokolni.. eleg egyértelmű volt szerintem amit írtam de oké xd
2018. ápr. 10. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, van egy rossz hírem. Ha neked mértéktelen alkoholfogyasztás kell rendszeresen, hogy jól érezd magad, akkor alkoholista vagy.

Én biztos nem tűrném hogy a barátnőm így viselkedjen, és kb a harmadik alkalom után lapátra kerültél volna nálam. Ha te így tudod csak jól érezni magad, és meg se próbálod másképp, akkor legyél olyan jó és engedd el ezt a srácot, mert nem illesz hozzá. 20/F

2018. ápr. 12. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!