Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen össze zavar, nem tudom mit tegyek, tanácsok?
A barátommal január 21-e óta vagyunk együtt. 9 év korkülönbség van köztünk és sok mindenben más a véleménye mint nekem. Zavarja hogy fiatal vagyok, amit nem szeretne elvenni tőlem. Skkszor előfordul hogy osszeveszunk, mert többet iszok és ő próbál lefogni. Most is volt egy nagy vitank mert ittam és ugye ő józan volt. Sok mindent a fejéhez vágtam és ő is az enyémhez. Itt hagyott, nem beszéltünk egy napig.. aztán 2 napja, sőt még ma délelőtt is azt hajtotta hogy vége, szünetet akar, hagyjam békén, mert neki ez nem megy, én meg menjek és igyak, bulizzak, éljek. Ma este is osszekaptunk. Körülbelül egy órája megjelent a szobámban, hogy az egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret, meg akart csókolni... És nem is engedte hogy ellenkezzek. Azt mondta holnap jön és beszélni akar velem. Nem értettem mi történt.
Tipikus "ma már oda húztál magadhoz de tegnap még ellöktél.. "
Mi tévő legyek? Teljesen össze vagyok zavarodva
Válaszokat előre is köszönöm
Antialkoholistaként nekem azért belefér ennyi ivás a páromtól, de ha az ronda veszekedéshez vezet, akkor van ott baj, bőven.
Ő már kilépne, te meg mással smárolsz, - szerintem 3 hóbak után nem kellene ezt erőltetni.
ezt értettem félre, bocs:
"hogy az egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret, meg akart csókolni... És nem is engedte hogy ellenkezzek"
Nagyon szeret, és nagyon félt.
Mit nem értesz azon, hogy "egyik ismerőse ráébresztette valamire, nagyon szeret"? :DD
Kedves kérdező, van egy rossz hírem. Ha neked mértéktelen alkoholfogyasztás kell rendszeresen, hogy jól érezd magad, akkor alkoholista vagy.
Én biztos nem tűrném hogy a barátnőm így viselkedjen, és kb a harmadik alkalom után lapátra kerültél volna nálam. Ha te így tudod csak jól érezni magad, és meg se próbálod másképp, akkor legyél olyan jó és engedd el ezt a srácot, mert nem illesz hozzá. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!