Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy majdnem 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy majdnem 30 éves, otthon lakó férfinak a házimunkából mit kéne csinálnia?

Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 08:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
44%

Az igen.... durva válaszok. Embernek ember gyereke van, férgnek meg féreg... remélem a sok szülő aki leférgezi a gyermekét felismeri, hogy miért lett ilyen... Normális szülő tesz azért valmit, hogy el tudja kezdeni a gyermeke az életét. Az a gyerek valamiért ilyen lett.

Jelenleg 4 éves gyermekemnek már 1.3 millió forintja van, a későbbiekre, abból, hogy amikor megszületett abba hagytam a dohányzást es a ciginek az árát adom be a számlára.... és nem keresek kiemelkedően, mielött valaki ezzel jönne.

2018. febr. 19. 19:09
 22/25 anonim ***** válasza:
42%

21-es

Trabantod is van eladó?

2018. febr. 19. 20:00
 23/25 anonim ***** válasza:
28%
Ha valakinek ilyen gyereke, akkor ott vmit nagyon elszúrt a nevelésnél. Persze könnyebb a gyereket elhordani mindennek.
2018. febr. 19. 20:21
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

23

Persze a szülő a hibás. Meg a fehérek, hogy nem tudák a cigányokat, muszlimokat, feketéket integrálni. "Lófaszt mama" Te vagy a hibás, ha a párod nem tud megdugni. Rusnya vagy. Rosszul szopsz. Véletlenül sem ő impotens.

2018. febr. 19. 20:37
 25/25 anonim ***** válasza:
44%

"19-es Hány kölköt neveltél fel? Én 3-at. Abból 1 lett selejt. Szülhetsz nyomorékot, szellemileg fogyatékost, lusta tetűt. Persze te tehetsz róla, hogy több iskolából kicsapják. Hogy minden munkahelyéről 3 hónapon belül kib@ccák. Mit tudsz vele csinálni. Kirtakod hajléktalannak?"

17-es vagyok.

Kedves 19-es. Miért is számít az, hogy hány gyereket neveltem fel? Nem kell ahhoz szülőnek lenni (csupán emberségesnek, csupán NORMÁLISNAK), hogy lássa az ember, hogy aki a saját gyerekét leselejtezi, az magának köszönheti, hogy "selejt" lett az a gyerek. Ne is haragudj, de hogy selejtezheted le a saját tulajdon gyerekedet?! Ha nekem ilyen szüleim lennének, inkább tényleg a híd alatt akartam volna lenni, mint egy percig is velük.

És cseppet sem csodálkozom, hogy szarul teljesít. Ilyen mintával, ilyen érzelmi környezettel, mint amit az írásodból alapján te adsz neki, nem csoda, hogy olyan lett, amilyen.

Tudod, a gonosz mostohák szoktak a mesében így viselkedni, mint te a saját véreddel.

És itt megint leszögezném, hogy ezzel nem azt mondom, hogy helyes, hogy a gyerek otthon lóg a szülei nyakán és semmit, de semmit nem segít, nem törekszik arra, hogy tanuljon vagy dolgozzon. Hanem azt mondom, hogy igenis a szülő nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy később mi legyen a gyerekéből, és az ilyen "ez az én házam, húzzon a 'csába, az én kenyeremet ne egye, menjen a híd alá, szaros kis selejt"-típusú megnyilvánulók végtelenül elszomorítanak és kétségbe ejtenek.

Majd megnézhetitek magatokat, ha a gyerek vagy öngyilkos lesz (bár biztos örülnétek neki), vagy mikor végre elhúz tőletek és saját családjuk lesz, a büdös életben nem láthatjátok majd sem őket, sem az unokáitokat.

Egyszerűen szégyen. Meg sem érdemlitek, hogy anyák legyetek.

2018. febr. 20. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!