Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy majdnem 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy majdnem 30 éves, otthon lakó férfinak a házimunkából mit kéne csinálnia?

Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 08:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm is valahol 30 fele és otthon él. Ha jól tudom a rezsibe be kell adnia,bár nem vagyok benne biztos,hogy még mindig,anno volt belőle vita. Azt hozzá teszem amúgy szüleim anyagilg nagyon magasan állnak. A kajából is állandó vita van,és úgy kell dugdosni előle,mert mindent megeszik. Ha szóvá teszik neki akkor veszekszik,hogy ezt is sajnálják tőle :D

takarítani abszolút nem takarít max annyit,hogy elrakja maga után a tányérokat,meg elpakolja a konyhában azt amit ő vett elő.

Sajnos nem tudnak ezzel mit kezdeni a szüleim és én se nagoyn látok a helyzetre megoldást.

2018. febr. 19. 10:22
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Az állatvilágban automatikusan kidobják, kiközösítik a felnőtt egyedet hogy kezdjen saját életet.

Itt is úgy kellene. A szülő azt hiszi hogy segít ha tovább pátyolgatja a gyereket, pedig rettentően sokat árt vele.

2018. febr. 19. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
Na jól lepontozott a sok igénytelen mamahoteles vagy mártír szülő...
2018. febr. 19. 11:05
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

7# szerinted mit kéne csinálnia?

??? ez komoly kérdés??? Akkor valószínű mégis rólad szól a kérdés, mert ahogy látom az ilyenfajta válaszok jól le vannak pontozva.

Talán havat lapátolni, elmenni bevásárolni, hogy ne az anyja cipekedjen, aki hétközben napi 10 órát dolgozik! Nekem sem esett le a farkam, mert mondjuk elmosogatok, elpakolok magam után. Az ilyen herék egyszerűen elvárják a jót, pusztán mert megszülettek.

Na pontozzátok le ezt is, aztán várjátok a szobátokban a szendvicset a mamától.

2018. febr. 19. 11:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem is lepontozott a sok ingyelélő parazita aki azt hiszi hogy neki jár a lakhatás, az étel, a tiszta szoba, mosott ruha, internet, zsebpénz. És ezekért semmit nem kell tenni. Születési előjog az hogy csak a szobájában játszik, netezik, bulizik a haverokkal és a szülőktől dől a lé.

Tanulni, dolgozni nem akar, csak azt csinálja meg amihez kedve van.

Egy büdös nagy ló-f-aszt!!!!!

2018. febr. 19. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes, hogy már megint a férfiak... nőket miért nem érint a kérdés?
2018. febr. 19. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:
57%

Döbbenten ülök a gép előtt. Leparazitázzátok, ingyenélő senki féregezitek a saját gyerekeiteket??? Ne haragudjatok, de ez nagyon ijesztő, és szomorú.

Teljesen egyetértek, hogy szabályok kellenek annak a "gyereknek", aki semmit nem csinál otthon, nem ad be, elvárja, hogy mindent a segge alá tegyenek, nem segít semmit, stb. DE! Hogy képes így beszélni egy szülő egy gyerekéről, hogy őt nem érdekli, menjen a híd alá?

Szégyelljétek magatokat!

2018. febr. 19. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
40%

17-es

Ha valakiben felnőtt fejjel szándék sincs arra hogy dolgozzon vagy tanuljon, csak azt teszi meg amihez kedve szottyan és elvárja hogy a másik felnőtt tartsa el, finanszirozza az extra kiadásait, azt te minek neveznéd?

Egyébként az ilyen szülők felelőssége az elsődleges, mivel a gyermek viselkedése az ő nevelésük eredménye, de az életmód amit folytat akkor is élősködő.

Aki ilyen gyereket nevel és nem tesz ellene semmit az a gyerek jövéjét teszi tönkre. Mindkét részről fájdalmas döntés de egyben a leghatékonyabb hogyha a szülő megvon tőle minden támogatást.

2018. febr. 19. 13:56
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

17-es

Ha valakiben felnőtt fejjel szándék sincs arra hogy dolgozzon vagy tanuljon, csak azt teszi meg amihez kedve szottyan és elvárja hogy a másik felnőtt tartsa el, finanszirozza az extra kiadásait, azt te minek neveznéd?

Egyébként az ilyen szülők felelőssége az elsődleges, mivel a gyermek viselkedése az ő nevelésük eredménye, de az életmód amit folytat akkor is élősködő.

Aki ilyen gyereket nevel és nem tesz ellene semmit az a gyerek jövéjét teszi tönkre. Mindkét részről fájdalmas döntés de egyben a leghatékonyabb hogyha a szülő megvon tőle minden támogatást.

17-es vagyok.

Egy percig sem vontam kétségbe, hogy helytelen-e, amit egy ilyen "gyerek" csinál. Én is azon a véleményen vagyok egyébként, hogy ezt a szülő nagyrészt saját magának köszönheti.

Ennek ellenére a szeretetnek feltétlennek kellene lennie, tehát nem beszélünk úgy a saját gyerekünkről, mint egy szardarab. Egyetértek azzal, hogy szigorúnak kell lennie, és lökögetni a gyereket afelé, hogy kezdjen végre valamit az életével, de SEMMI ESETRE SEM hívnám a gyerekem úgy, ahogy itt a többség megtette a sajátjával. Ilyen szülőt senkinek nem kívánok, és nem csodálkozom, hogy azt kapták, amit. Maguknak gratulálhatnak.

2018. febr. 19. 15:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19-es Hány kölköt neveltél fel? Én 3-at. Abból 1 lett selejt. Szülhetsz nyomorékot, szellemileg fogyatékost, lusta tetűt. Persze te tehetsz róla, hogy több iskolából kicsapják. Hogy minden munkahelyéről 3 hónapon belül kib@ccák. Mit tudsz vele csinálni. Kirtakod hajléktalannak?
2018. febr. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!