Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg elvárás egy nő felé,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elvárás egy nő felé, hogy legyen mindig olyan tip-top mint egy stewardess?

Figyelt kérdés
A stewardess lányok mindig ápoltak, megjelenésük patika tisztaságú és rendezett. A mindennapi életben melyik nőnek van ereje erre? Elvárás a férfiak részéről?
2018. febr. 7. 23:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
19-es, egyetértek, de ez ugyanúgy egy férfitól is elvárható.
2018. febr. 8. 09:33
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

21-es igen, természetesen "elvárható", de itt most nővel szemben támasztott elvárásokról szólt a kérdés. Ezért sem írtam, hogy a párom milyen "elvárásoknak" felel meg, csak azt, hogy én miként adom a tipptopp-ot.

Egyébként meg teljesen felesleges elvárásokkal dobálózni. Mindenkinek más szinten van a léc, és ez így van jól.

2018. febr. 8. 11:49
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

"Melyik nőnek van ereje és ideje arra hogy mindig adjon magára? Nem csak a ruháról szól. Tiszta és szép bőr fenntartása"

- nagyon problémás a bőröm.. reggelente kb 10 percet szánok a tisztítására, este olyan további 1 perc áttörölni micellás vízzel. Ha nagyon flancos kedvemben vagyok, akkor reggel még 5-10 perc alatt feldobok egy korrektor + bb krém + púder + szempillaspirál sminket, nem idő..

"rendszeres edzés és egészséges étrendre való figyelés"

- semmivel se több idő a normális kaját megenni, mint a szemetet... az edzést meg szórakozásként fogom fel, én úszni járok, imádom, így egyből nem tűnik nehézkes időpazarlásnak, hanem alig várom, hogy csobbanjak

"Fodrász által rendben tartott frizura, kozmetikus kezeit dicsérő arcbőr"

- havonta, kéthavonta, háromhavonta 1-1 alkalomra csak van idő, nyilván nem kell hetente járni

"Ápolt és lakkozott körmök."

- profi körmös 3 hetente 1 órácskát vesz el, ennyi idő alatt rak fel géllakkot, ami végig bírja és szép marad

"A mindennapi teendők közé tartozik a szép smink elkészítése, a haj formázása"

- youtube-on vannak nagyon jó ötletek 5 perc alatt elkészíthető sminkekre, frizurákra

"igényes öltözék kiválasztása, parfüm"

- már ruhavásárlásnál érdemes átgondolni, hogy vajon melyik másik darabhoz fog passzolni, onnantól csak elő kell szedni a szekrényből... a parfümre szánt 3 másodperc nehogy már idő legyen :D

"könnyebb kiszedni azt ami épp kiesik"

- mi az, hogy kiesik? Mondjuk ha rendet tartasz a szekrényben, egyből könnyebb előszedni bármit...

"Főzés után hagymaszagú"

- feltalálták az ablakot & a szagelszívót is

"tisztitószerek miatt lepattogzott körmök"

- ????? gumikesztyű? ha félretesszük a körömlakk lepattogását, akkor se túl egészséges dolog szerintem a maró tisztítószerekben kotorászni puszta kézzel.... ezt nm is teljesen értem, hogy gondolod..

Elég szomorú a hozzáállásod, hogy valami pasi miatt akarnál csak adni magadra (de végeredményben meg csak a kifogásokat sorolod)

Nem nagy idő, és ha ezek rutinná válnak, akkor fel se tűnnek, nem érzed nehéznek.

Mondjuk én magam miatt csinálom ezeket... A párom biztos, hogy szeretne szakadt ruhában, zsíros hajjal is. Viszont én rosszul lennék magamtól...

2018. febr. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!