Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet ilyen kevés elvárás egy...

Lehet ilyen kevés elvárás egy légi utaskísérővel szemben?

Figyelt kérdés

Találtam egy hirdetést, ami a többihez képest elég kevés elvárást tartalmaz, hogy a túlzottan jó lehetőségekről ne is említsem... :)

Elvárás:

-érettségi

-vendéglátás területén szerzett tapasztalat előny

-fiatalos, jó megjelenés

-készség külföldi munkavégzéshez, változó országokban

-francia, orosz, spanyol, olasz, német, nyelv ismerete előny

Képzés Pesten,hossza az angol nyelvtudástól függ, mivel nyelvtudás nélkül is lehet jelentkezni. Majd képzés külföldön bentlakással, teljes ellátással.

A cég vállalja, hogy akik a tanfolyamot sikeresen elvégezték, azokat garantáltan 3 évig foglalkoztatja. Az első év után állandó folyamatos szerződéssel.

-> És mi van akkor az első év végéig?

Extra lakástámogatási hozzájárulás a külföldi munkavégzés során. -> Ez a bázis helyhez képest külföld, vagy maga a bázis hely akar lenni?

Valós hirdetés lehet? Mi benne a buktató?

Lehetőleg olyanok válaszát, akik jártasak ezekben a körökben..

Bár nem fűzök túl nagy reményt hozzá... :) ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem is igaz...

2013. ápr. 10. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Stewardess hirdetésben én még olyat nem olvastam hogy "vendéglátásban szerzett tapasztalat előny"

Elvégre nem az a fő feladatod hogy gyümölcslét öntögess.

Nyelvtudás nem szükséges..azt hogy a francba amikor a képzés angol nyelven zajlik. + ha külföldön oktatnak minimális nyelvtudással hogy mint...

Középfokú angolt mindig kérnek.

3 év az nekem nagyon álomszerű, esetleg egy két arab légitársaságnál szerződéssel, de ők egy sokkal jobban megszerkesztett, profi hirdetést szoktak megjelentetni.

Többségében jobb álláskereső portálon keresik

Szakmai dolgokról szó sem esik (egészségügyi elvárások-alkalmasság,úszás stb)

Érdemes lenne megtudni kihirdeti, de a hirdetés nagyon amatőr jelleg.

2013. ápr. 17. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményt!

Egyik álláskereső portálon hirdetik, szóval nem ilyen apródos valami, de közvetítő cég, szóval még bármi is lehet... :)

2013. ápr. 17. 15:04
 3/4 anonim válasza:

Én is szemezgettem már ezzel a hirdetéssel, de valahogy úgy voltam vele, hogy túl "jó". :D

Én mondjuk nem merek rá jelentkezni, ki tudja...Mondjuk minden álmom, hogy stewardess lehessek, de még messze állok tőle, mármint ami a nyelvtudást illeti. :S

Gondolom te is ebben a munkakörben szeretnél elhelyezkedni...:)

Végül jelentkeztél rá?

Visszatérve a hirdetésre, sok ezzel a témával kapcsolatos blogot olvastam. Jelenleg is stewardessként dolgozó csajszik válaszolnak a kérdésekre. De mindenhol alap az angol+ az úszás tudás, na meg a kifogástalan egészségügyi állapot. Valami buktató tuti van benne...Túl szép, hogy igaz legyen. :S

2013. ápr. 21. 23:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Pont ezért nem jelentkeztem én se végül... Nem szeretnék belefutni valami átverésbe, aminek a végén nekem kéne még súlyos pénzeket fizetni...

Szeretnék stewardess lenni, de azt hiszem ez megmarad álomnak...

2013. ápr. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!