Minden álláshirdetésnél azt látom, "elvárás: 3 év gyakorlat, . " Honnan lesz 3 év gyakorlatom, ha eleve fel sem vesznek, mert nincs gyakorlatom?
Az első állás a legnehezebb ez igaz.
Ezért érdemes még az egyetem alatt elhelyezkedni gyakorlatra, kisegítő munkára (akár ingyen) egy cégnél,azok általában átvesznek az egyetem után. És akkor lesz gyakorlatod.
:)
köszönöm, nem az első munkahelyem. Ahol az egyetem alatt gyakorlaton voltam, ott dolgozom most, de teljesen más területen szeretném magam kipróbálni, egy külföldi munka miatt, amihez tapasztalat kell, de nem tudok tapasztalni, mert idehaza is úgy vennének fel, ha lenne gyakorlatom.
Így akkor, hogyan tovább?
Köszönöm a válaszodat.
A kezdőt azért írtam, mert az adott területen lennék kezdő.
Oda se neki én mikor munkanélküli voltam kereken 40 jelentkezés küldtem szét 38-ra nincs elég gyakorlatom ,1-et nem érdekelte ,hogy nincs gyakorlatom sőtt úgy gondolták jobb is hogy nincs ők majd kezelésbe vesznek. De nekik végül az lett a gondjuk ,hogy messze lakom. A felmaradó is így gondolkodott először de aztán meg talált közelebb lakót.
Gyakorlatod úgy lehetne legkönnyebben ,hogy ha a munkakörödben amiben szeretnél dolgozni hirdetnének ,hogy gyakornokot keresnek (mint pl: informatikusoknál). Még van egy másik megoldás mégpedig szert teszel egy keresztapára és akkor nem kell a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!