Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általános társadalmi elvárás a nőktől, hogy szépek legyenek?
Meg persze emellett intelligensek, háziasak, talpraesettek, műveltek....
A szépséggel az a probléma, hogy aki nem született szépnek, az kb cseszheti.
Sminkelni csak jó alapot lehet, csúnya lányból nem lesz szép, maximum átlagos, átlagosból meg maximum ápolt átlagos.
És ne legyen a nők 90%-ának komplexusa amellett a 10% mellett...
Nem mondanám, hogy így lenne.
Én most az egész társadalmi megítélésről beszélek, nem korlátozom a kérdést kizárólag párkapcsolatokra.
Ugye te csúnya vagy?
Amúgy egy átlagos nő alapból szép, nem kell vakolat. A házas rész az jön ösztönösen, és nem nehéz. Művelt, mert aki igényes, az, és valamiből amúgy is meg kell élni.
Ez az alap, és a minimum is egyben, igazából.
Kb ez a férfiakra is igaz, viszont. Az h te egy..ilyen vagy, az nem a normális nők hibája.
Szerintem nem baj, hogy elvárás a szép, férfiból is a jóképű az elvárás.
A baj az, hogy túl van tolva. Pasik, akik kiakadnak, ha egy csík lemaradt a lábadon borotválásnál, miközben ők mint egy alekosz úgy néznek ki... pasik meg nem tudják, mi mű, mi igazi, mire hat a gravitáció
Nem vagyok sikertelen.
Csak az utóbbi évtizedben olyan megugorhatatlan szépségideál jött létre, aminek kb 100-ból 10 nő tud megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!