Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondolnak néha abba sokan, hogy ha a magányos nőket hidegen hagynák a társadalmi és/vagy környezetük elvárásai, akkor lehet hogy jól meglennének együtt a most magányos férfiakkal?
Nem érdemes továbbadni a te nyomorék génjeidet, azért.
Te tényleg azt hiszed, hogy azért nem jönnek össze ronda pasikkal, mert félnek, hogy megszólják a szomszédok? Tényleg? Komolyan?
Röhej.
Ezek szerint ostoba is vagy. Igazi főnyeremény!
Ha valaki azért marad gyakorlatilag egész fiatal korában egyedül mert minden pasi ronda akkor a hiba bizony az ő készülékében van.
Szar lehet egy ilyet beismerni ezen az oldalon szóval nem is várom el.
Hát ne haragudj, én is szűz vagyok, ez nem jelenti azt, hogy bárkivel "összeállnék", csak mert felajánlkozik.
És miért állítod szembe az egyedüllétet a boldogsággal? Ez sok mindent elmond rólad.
"Hát ne haragudj, én is szűz vagyok, ez nem jelenti azt, hogy bárkivel "összeállnék", csak mert felajánlkozik.
És miért állítod szembe az egyedüllétet a boldogsággal? Ez sok mindent elmond rólad."
Akkor ne jöjjenek hozzám panaszkodni ezek a nők, hogy nekik mennyi minden kimaradt az életükből a magányuk miatt!! Azt is korrektnek tartod a nők részéről, hogy szintén magányos férfiaknak előadják, hogy nekik milyen rossz?
Kérdező, hiába magyarázol nekik. :D
Nem veszed észre, hogy a teljesen alapvető mondatértelmezés is nehezükre esik?
Olyan ez mintha egy galambot tanítanál sakkozni. A végén úgyis az lesz, hogy felrúgja a bábukat, rászarik a táblára majd úgy járkál mint aki győzött.
"A nők nem úgy működnek, mint ti férfiak, hogy különösebb érzelmek és vonzódás nélkül képesek lefeküdni és összeállni bárkivel."
Ezt cáfolnám. Szerintem nagyjából fitfy-fifty a nemek között az olyan arány, hogy ki kivel képes lefeküdni. A nőknek is elég szokott lenni a kimagaslóan jó külső a szexhez, nem kell ezt túlmisztifikálni, hogy ők csak érzelmi alapon...
Férfiként nálam is megvan az érzelmi alap mert olyan lánnyal pl. nem tudnék lefeküdni aki nagyon bejön, de személyiségre, viselkedésre viszont nagyon taszít. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak olyannal tudok lefeküdni akibe szerelmes vagyok, viszont nőknél sem így működik.
Csak a kérdező nem is erről beszélt. Tényleg van a nőknek egy nem is olyan rétege aki amiatt panaszkodik naphosszat, hogy nem talál "tökéletes" férfit.
Egy hasonlattal levetítve, Olyan ez mintha egy nőnek nagyon kellene egy mosógép. Bemegy a szaküzletbe és elkezd válogatni. Neki ez azért nem jó mert nem tetszik a színe, ennek nem olyan nagyok a gombjai, ez oldaltöltős neki ilyen nem kell, ez jó lenne mert felültöltős, de azért nem jó mert nincs benne szárító funkció. Ebben a másikban van, de a gombok nem világítanak rajta. Ez jó lenne, de a barátnőimnek nem tetszik ecetera, ecetera...
Végül egyik sem jó neki, de tovább sír, hogy neki nincs mosógépe és már nagyon kellene mert anélkül nem teljes az élete, hiszen a szennyes ruhák gyűlnek.
Pont azért nem lehet ebben a kérdésben ugyanolyan szempontok szerint nézni a dolgokat mert szinte mindig a nők választanak maguknak párt. A férfiak kezdeményeznek, ha visszautasítást kapnak akkor mennek a következőre. Fordítva ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!