Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi aki évek óta egyedül van és mar ott tart hogy fizetne is azert hogy egy csinos lannyal együtt töltsön egy kis időt az mennyire szánalmas?
Felőlem, akkor menjen el és fizessen. Engem nem zavar, amíg nem itt siránkozik
23/N
Hm,én ezt megértem sajnos már itt tartunk!
Aki szokta nézni a startapros hirdetéseket az megérti miert mondom ezt!Rengeteg nő ebből él és van aki több 100ezret ker ,persze ez már a ló másik oldala!
Úgy gondolom, hogy ez nem feltétlenül rossz dolog. Ha valaki hosszú idő óta nem tudott kialakítani párkapcsolatot, akkor begubózik ezerrel, nehezen alkalmazkodik és fél a visszautasítástól, bizalmatlan a másik nemmel. Ideiglenesen nem baj, ha segítséget kér egy olyan Nőtől akiben megbízik, visszaadja az önbizalmát, esetleg még tanácsot is ad számára. Ez működhet, de azzal is egyet kell hogy értsek, hogy nem szerencsés ehhez hozzászokni,mert teljesen elveszik az intimitás az életéből.
40F
Az a durva hogy multkor én például már olyan szinten voltam hogy felhívtam egy fizetőset. Szégyenlem mert egyébként nem tennék ilyet. 3x beszéltem vele mert nem tudtunk soha időpontot egyeztetni. Na a harmadik után azt mondtam ez egy jel, nem szabad elmennem fizetőshöz. Azóta nem is jut eszembe hogy elmenjek ilyen nőhöz.
Nem szánalmas egyébként. Saját példámból kiindulva lehet olyan szinten valaki hogy úgy érzi kell neki ez a dolog.
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!