Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elvárás egy nő felé, hogy legyen mindig olyan tip-top mint egy stewardess?
Miért lenne elvárás?
Persze azért elhagyni ne hagyja elmagát (pl szőrös láb, meg idétlen göncök) de nem kell mindig atomra tip-topnak lenni.
Hmm, a ruházatom mindig 100 ezer felett van, ápolt és jó illatú vagyok, millió felett keresek, két egyetemet végeztem, szóval igen, nálam elvárás.
Lehet lepontozni!
Melyik nőnek van ereje és ideje arra hogy mindig adjon magára? Nem csak a ruháról szól. Tiszta és szép bőr fenntartása, rendszeres edzés és egészséges étrendre való figyelés. Fodrász által rendben tartott frizura, kozmetikus kezeit dicsérő arcbőr. Ápolt és lakkozott körmök.
A mindennapi teendők közé tartozik a szép smink elkészítése, a haj formázása, igényes öltözék kiválasztása, parfüm. Ez mind energia és idő. Aki dolgozik és háztartást vezet annak hogyan marad kapacitása?
Egy komplett egészséges étrendet megtartani nehéz. Napi vízfogyasztásra figyelni.
Ennél sokkal nehezebb naponta szépen és csinos felöltözni, mert könnyebb kiszedni azt ami épp kiesik és elindulni benne. Míg gondolkodni hogy ez a darab és az a darab harmonizál és jól mutat-e, az ám az igazi agytorna. Smink, haj pedig macerás. Jó érzés igényesen a tükörbe pillantani, de írtam hogy munka és háztartás mellett kinek marad energiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!