Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?
#29-es vagyok. Hát ez a vezetős hasonlat nem a legjobb. Vannak dolgok amiket nem próbáltam, mégis tudom, hogy nem is akarok vagy nem is tenne jót nekem. De nem gondolom, hogy egy szinten van egy 17 éves egy 29 évessel, (jó esetben!). Amúgy a leírásból nem tudjuk, hogy a kedves férfi szerelmes e.
Amit te leírsz az egy nagyon nagyon ritka dolog. Megjegyzem: gyanúsan rózsaszínnek is fested le a körülményeid. De egy jó tanács: 27 éves vagy "első és egyetlen szerelemnek" írtad le a párod, erre emlékezz majd nagyon. Évek múlva is. Eljön még az az idő amikor zokogni fogsz, hogy lekötötted magad rögtön az első ember mellett, mert vágyni fogsz valami újra, izgalmasra egy másik érintésre, ezt lehet még nem érzed, de szinte törvényszerű.
De jó hasonlat a vezetős. Lehet neked vannak dolgok amikről tudod, hogy nem akarod kipróbálni viszont a kérdező dilemmában van.
Sőt valószínűbb, hogy ki akarná próbálni csak fél tőle.
Aláírom vannak szemét férfiak viszont vannak szemét fiúk is.
Tényleg nem tudom átérezni miben más egy idősebb illetve egy velem egykorú emberben csalódni.
Sosem jutott eszembe, hogy más érintésére vágynék. Szeretem az érintését mind a mai napig.
Tehát szerintetek egy másodikos középiskolás (írta, hogy egy hónapja még 16 éves volt) és egy majdnem 30 éves férfi kapcsolata teljesen rendben van? Úgy hogy a férfi előző kapcsolata is hasonló korú lánnyal volt? Nyílván van valami gond vele, ha csak naiv kis tiniket tud meghódítani. Az ilyen emberek azok, akik manipulálható, alakítható lányokat keresnek, akiket sikerülhet úgy irányítani, ahogyan ők szeretnék. Ennek ennyi a pszichológiai háttere.
Nincs egy értelmi és érzelmi fejlettségi szinten a két egyén. Az meg egyenesen nevetséges, hogy azt írta a lány, hogy ő többet tett le az asztalra, mint sok más ember. Ugyan miben? Mert elvégezte az általános iskolát? Mit tett le? Van érettségije, diplomája, saját kereseten vett lakás, autó? Gyermeke, férje? A lány válaszaiból is látszik, hogy itt semmiféle érettségről nincs szó. Ennyire nem tudtok sorok mögé nézni? Nagyon rossz emberismerete lehet itt egyeseknek.
Elhiszem, hogy neki nagyon imponál, hogy egy felnőtt férfi is felfigyel rá, elhiteti vele, hogy ő a különleges, aki érettebb a kortársainál. De ezek mind manipulációs eszközök, hogy minél erősebb hatást gyakoroljon rá.
40 evesen 20 eves lanyt felszedni a gusztustalan!! Egy hoszas eveiben levo ferfi egy majsnem 18 eves
Lannyal had kezdjen mar azt amit akar ha lanynak ezjo! Torvenyileg sincs semmi gatlo tenyezo ha a lany szeretne !
Itt mar mindenki tulsagosan elkalandozott.. nem vagyok szerelmes bele. Kedvelnk es szeretni valakit teljesen mas dolog, es meg nagyon az elejen vagyunk ahhoz, hogy itt barmi kozos jovot tervezgessunk.
A kerdesemet azert tetten fel, mivel erdekel masok nezete is.
De azt viszont nem ertem, hogy miert kell kezzel-labbal bizinygatni, hogy ez nem mukodhet?
Nem o akar manipulalni, mert szerencsere nem vagyok manipulalhato es konnyen megvezetheto, hanem Ti.
Miert nem kezdek a sajat korosztalyommal?
Mivel szerintem a mai tizenevesek jobban mennek arra, hogy megfektessenek valakit es legyen egy ujabb lany a gyujtemenyben, minthogy komolyan gondolja valakivel.
Azt mondjatok, hogy valtozott a vilag....igen, valtozott, vele egyutt a fiuk is. A mai fiatalsagnak azert kell egy lany, hogy utana eldicsekedhessen a haverjainak, hogy "nezd, o is megvolt".
Miert nem egy vele egyidossel kezd?
Talan azert, mert tisztaban van vele, hogy egy fiatalabb ha beleszeret, akkor nem a penzebe fog beleszeretni, hanem a belsojebe.
Harmad eves szakgimis vagyok es nem szeretnek egyetemre menni, hanem elvegezni a szakmat is mielobb munkaba allni.
Attol, hogy egyeseknek valtoztak a tervei es celjai, nem biztos, hogy nekem is fognak.
Elvegre..honnan tudjatok a celjaim?
Egy kerdesbol es mar kommentbol mar ismertek?
Tok jo, hogy itt ilyen jo emberismerok vannak...
Illetve mi az, hogy nem normalisak a szuleim?!?
Hogy tehet egy vadidegen egy ilyen kijelentest barkire?
Tudjak, hogy minel inkabb tiltanak barmitol, annal inkabb fog vonzani, mert kivancsi leszek ra, hogy miert tiltanak tole?!
Pl.csak egy pelda: egyik ismerosomet a szulei tiltottak/tiltjak a cigitol, italtol.
Elem kitettek a szuleim a cigit, illetve megmondtak, hogy cigizhetek nyugodtan, csak tudjanak rola es ne mastol kelljen megtudniuk.
Eletembeb egyetlen egy szivast nem szivtam meg a cigibol es reszeg sem voltam meg.
Na most ha tiltananak tole, lehet hogy napi 2doboz cigit szivnek es pentek-szombat matt reszeg lennek.
Ugyanez a felallas a mostani helyzettel is, megprobaljuk, ha ugy alakul... elvegre mit vesztunk? Semmit, max.par hetet/honapot az eletunbol, amit valoszinuleg boldogan fogunk eltolteni, mivel ha valami rossz, azt nem fogom eroltetni, es inkabb kiszallok belole.
Es nem, nem orulok annak, hogy "bejovok" egy idosebb ferfinak, mivel reszemrol ez mar megszokott, mivel altalaban az idosebbeknek jovok be. Es igen, ha hiszitek, ha nem, de mind normalisak, semmi bajuk nincs.
Mindenesetre koszonom mindenkinek a valaszt, legyen az pozitiv vagy negativ!
Tovabbi sok sikert mindenkinek az eletben!
"Talan azert, mert tisztaban van vele, hogy egy fiatalabb ha beleszeret, akkor nem a penzebe fog beleszeretni, hanem a belsojebe. "
Oké, itt lettél még komolytalanabb :D
Jesszus, mert egy vele egykorú csak a pénze miatt akarhatja??? :O
Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Nem a te korosztályod szülte a spanyol viaszt.
Kislány, a vele egykorúak is a belső plusz a külső együttese miatt szeretnek bele. Kivételek persze vannak.
De általában pont itt olvasni, hogy a kislányok mennek az idősebb pasik pénzére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!