Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 12év korkülönbségel lehet hosszútávra tervezni, lehetnek boldogok?
elvileg lehet
ha nem nagyon fiatalok már
Hány évesek vagytok?
Mert mondjuk egy 16 és egy 28 éves között az szerintem nagyon sok!
Hát egy 20 lány 32 faszi talán már elmegy.
De nem árt ha a lány már dolgozik.
Szerintem semmi akadálya a dolognak ha az egyik fél már minimum 18 körül van és mindkettő fél komolyan gondolja és akarják egymást. Gondolom kérdező, te lány vagy. Mindenképpen kérdezz rá a srácnál vagy célozgass a kapcsolatra, stb.
Egyébként én srác létemre ugyanebben a cipőben járok. Nemrég megismertem egy hamarosan 18 éves lányt (én 29 vagyok) és valahogy teljesen egy síkon mozgunk és azt vettem észre főleg ezen a hétvégén, hogy kezdek vonzódni hozzá és szerintem ez kölcsönös, mégis félek belevágni, pedig az összes haverom arra biztat, hogy próbáljam meg. Nem tudom mit tegyek.
De ha esetleg Te vagy az a lány (kérdező) és Te is ugyanígy őrlődsz, mint én, akkor kérlek jelezd és egy percet sem gondolkodom tovább a dolgokon. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!