Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem egy 40 éves elvált férfinél hosszútávra?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok,nagyon jól kijövünk de nagyon hevesen udvarol,nem adtam be neki a derekam még nem is tervezem csak csók volt,én attól félek hogy csak ki akar használni(szex) ő meg attól fél hogy csak a pénzére megyek...amúgy azt mondja nagyon kedvel,"imád" bizonyítja is,de most elutazott 1 hónapra külföldre dolgozni és nem is írt azóta,ezért bizonytalan vagyok.Felejtsem el vagy várjam meg?
2014. szept. 25. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
"én attól félek hogy csak ki akar használni(szex) ő meg attól fél hogy csak a pénzére megyek." Bizalom építés kell ide. Aztán meglátni mi lesz.
2014. szept. 25. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szexre, meg akár egy rövid ideig tartó párkapcsolatra is lehet esélyetek, viszont egy dolgot ne felejts el, hogy hosszú távon nem igazán kell tervezni. Gondolj bele, 21 éves vagy még csak. Lehet hogy szeretnél gyereket és azt nem most, hanem majd egy pár év múlva, amikor érettnek, felelősségteljesnek érzed magad, amikor tényleg vágysz majd rá. És akkor gondold el, hogy ez a 40 éves pasi hány éves lesz majd akkor, hogy vajon meg tudja-e majd neked ezt adni. Jobban mondva, meg akarja-e adni. Mert ő már lehet nem akar gyereket, ergo te meg ha igen, akkor ez egy nagy buktató hosszú távon.

Vagy eljön a párkapcsolatokban az az idő, amikor egyhangúvá válik a dolog, jönnek a szürke hétköznapok, már nem a lila köd van, akkor meg lehet úgy lesz vele, hogy ő már 40 elmúlt, nem éppen fiatal, míg te igen, bármikor kaphatsz fiatalabbat, ezért majd jön a sorozatos féltékenykedés, stb.

És amit írtál, hogy a bizalom. Ő ezt hiszi, te azt hiszed. És honnan tudod, hogy később majd nem fogjátok ugyanezt hinni, mert nem épül úgy ki a bizalom?

Szóval sok buktató van ebben hosszú távon.

De egy szexen, vagy éppen érzelmeken alapuló, rövidebb ideig tartó kapcsolat akár lehet is belőle.

2014. szept. 25. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármire megvan az esély.

Most viszont nyilván elfoglalt és nem te vagy a legfontosabb most neki. Majd ha visszajön ráér veled bajlódni.

2014. szept. 25. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nála van a legnagyobb esélyed.
2014. szept. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!