Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek egy olyan férfinél, akinek van barátnője, amik biztosan jelzik, h tőlem is szeretne valamit?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatom, h nem csak a barátjaként néz rám, hanem próbál közel kerülni hozzám, mert én tetszem neki?2011. márc. 11. 01:20
1/4 anonim válasza:
Amikor beszélget veled és nem a szemedbe néz, hanem a melleidet bámulja
2/4 anonim válasza:
"Szia.Én...nem csak barátként tekintek rád...próbálok közel kerülni hozzád,mert nagyon tetszel.Dugunk?" ez...a legbiztosabb.
3/4 anonim válasza:
Jelzések nincsenek, csak akkor ha mondja. Én is nézem más lány mellét, akarok is tőlük valamit, de csak elméletben.
Mivel van barátnőm, gyakorlatban nem tenném meg. 24f
4/4 anonim válasza:
ha mondjuk egy titkos talira hívna, hogy "ne mondjuk el senkinek", akkor biztos, hogy épp akarja csalni a barátnőjét, és téged akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!