Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj lányok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj lányok? A suliban van egy lány akivel neten keresztül el kezdtem beszélni, de sose ír rám. Ha meglát a barátnője elkezd nevetni.

Figyelt kérdés

Azt mondják úgy a lányok.. azt hallom vissza hogy helyes vagyok meg minden.. de akivel el kezdtem dumálni mégse ír sose rám... Hogyha barátnőjével van.. és ott vagyok a közelében akkor el kezd nevetni a barátnője melette:S fogalmam sincs hogy ez mit jelentsen:S

Ötlet?

2011. okt. 24. 16:57
 1/8 khrisztike válasza:
Ne már... menj oda hozzá és beszélj vele. Semmi veszteni valód nincs ha elmondod neki hogy tetszik neked. Legfeljebb azt mondja hogy bocs... na és.. van még lány rajta kívül is^^
2011. okt. 24. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszer nemrégen egy csajra ráírtam, 2 héttel később a buliban kikiabálta vagy 10 ember között, hogy: "Te mér' írtál rám?"
2011. okt. 24. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:

hát attól függ, hogy mit beszélgettek, ha TE ráírsz...

bár, ha már a barátnője vihog, akkor az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy kitárgyaltak a hátad mögött, és esetleg nem a legjobb színben lettél feltüntetve.

ebben az esetben ez a lány egy gyerekes p*csa, ne foglalkozz vele.

a másik eset az lehet, hogy a lány barátnője a gyerekes p*csa - és ugye madarat tolláról, embert barátjáról...

de amúgy meg menj oda hozzá, és kiderül minden.

mert nem írtad, hogy hogy beszélgettek, mikről, hogy néz rád a suliban, stb.

2011. okt. 24. 17:11
 4/8 A kérdező kommentje:
az utolsót nem értem teljesen :D
 5/8 A kérdező kommentje:
mmint a 17:09-est
 6/8 anonim ***** válasza:

(előző vagyok véletlenül küldtem el az üzenetet még folytatom):

Inkább ne írj rá egy lányra mert kiröhög (tisztelet a kivételeknek, mert van olyan barátnőm, akire bármikor ráírhatok) de sajnos ez van. Inkább próbálj meg beszélgetni vele élőben.

7/8 anonim ***** válasza:
vagyis nem az előző vagyok, hanem a második válaszoló
2011. okt. 24. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
irj rá... nehéz? nem!
2011. okt. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!