Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sok 12ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?

Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel talalkozgatok, mostlesz 29eves, en januarban toltottem a 17-et. Belsoleg es kulsoleg is erettebb vagyok a velem egyidoseknel. Szerintetek is sok ez a 12ev, ha megertjuk egymast es jol kijovunk egymassal?

2018. febr. 7. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
93%

Nincs is annál nevetségesebb, mikor tizenéves gyerekek adnak egymásnak párkapcsolati tanácsokat, pláne a felnőtt párkapcsolatok kategóriában :'D Hess, hess!

Kérdező, te is érzed, hogy ez így nem oké, különben nem próbálnád meg ilyen izzadtságszagúan bizonygatni az igazad. Alapvetően nem a korkülönbséggel van a probléma, hanem a korkülönbséggel ebben a korban. Ez a férfi beteg, felejtsd el, jobban jársz.

2018. febr. 7. 16:39
 32/66 anonim válasza:
81%
Szerintem egyszerűen csak hagyni kéne, az ő dolguk.
2018. febr. 7. 16:40
 33/66 anonim ***** válasza:
89%

Nem a 12 év korkülönbség önmagában ami sok, hanem az, hogy te 17 évesen teljesen más háttérrel, célokkal, tapasztalatokkal rendelkezel, mint ő 29 évesen. Te, a felfogásod, céljaid még nagyon sokat fognak változni. 3 év múlva is, nem hogy 12.

Lehet pozitív példákkal előrukkolni, de azok csak azok a kivételek, amelyek erősítik a szabályt.

És azért elgondolkodtató, hogy egy felnőtt 30 éves ember, miért nem a saját korosztályában keres, hanem egy gyerekkel képzeli el a jövőjét.

2018. febr. 7. 16:46
 34/66 anonim ***** válasza:
88%
Tipikus esete annak, hogy egy makacs kislány azt hiszi magáról, hogy érett nő.
2018. febr. 7. 16:57
 35/66 anonim ***** válasza:
80%

Én egyébként nem csodálkozom a kérdező viselkedésén, amilyen nevelést kapott, olyanná vált.

"A szuleim szerint ha jol kijovunk, akkor probaljuk meg nyugodtan! Az en dontesem, az en eletem."

Melyik értelmes felelősségteljes szülő engedné meg a 17 éves kislányának, hogy egy 29 éves pasival legyen?

Arra esetleg nem gondolnak, hogy valami baja lehet annak a 29 éves férfinak, hogy ha egy kislánnyal kezd?

Lehet, hogy a te életed kislány, de addig, amíg a szülői házban élsz, a szüleid tartoznak érted felelősséggel.

Ne haragudj kérdező, de a szüleid se normálisak, ha ilyen választ adtak neked erre a kapcsolatra.

2018. febr. 7. 17:14
 36/66 anonim ***** válasza:
0%
35 meg mindig jobbmint aki 40 eves ferfi letere 20 eves novelkezd.. 17 -20 eves lanyok egyre mennek gondolkoasban.
2018. febr. 7. 18:19
 37/66 anonim ***** válasza:
88%

Ugye tudjátok tizenéves lányok, hogy ez a felnőtt kategória? Miért ide írtok?

Amúgy már a könyökömön jön ki a " Belsoleg es kulsoleg is erettebb vagyok a velem egyidoseknel" duma. Minden egyes tinilány ezt hiszi.

Ez a korkülönbség ennyi idősen pedig sok. Lehet sorolni pozitív példákat, mindig vannak ellenpéldák, de azt vedd figyelembe, hogy az a kisebb, szerencsésebb csoport. Az a férfinek nem mondható egyed pedig, aki 30 évesen tinilányokat hajkurászik, azzal valami nem stimmel. Főleg, hogy az előző csaja is gyerek volt, valószínűleg ez a heppje, 2 év múlva kiöregszel és jön a következő.

Ha pedig tényleg ennyire nagylány vagy már, kérdező, akkor könyörgöm ne rakj minden egyes mondatot mögé egy mosolygó/kacsintó szmájlit, hogy éreztesd, megveted a világot és azokat akik nem hisznek a felnőtt létjogosultságodban :D

2018. febr. 7. 19:06
 38/66 anonim ***** válasza:
37%

Tiszta vicc amikor ilyen kérdéseknél olyanokkal jönnek, hogy

-"Gondolkozz el miért nem tud érvényesülni a saját korosztályánál":

Már miért ne tudna ? Hogy zárja ki a kettő egymást ? Mitől függ, hogy kibe szeret bele az ember ? Nem biztos, hogy párkapcsolat/szerelemi céllal ismerkedetett össze a fiatalabb lánnyal, de így alakult és beleszeretett BUMM.

-"Mást akartok egy kapcsolattól":

Egy kapcsolat mindig, MINDIG és MINDIG arról szól, hogy a két ember egymást akarja. Ha diplomázni megy a fiatalabb fél akkor mire a BSC-vel végez el lehet jegyezni. (Megjegyezném jelen esetben az 4 év, annál korábban egyébként sem lenne egészséges az eljegyzés)

Valószínűleg az idősebb fél már anyagilag független és ? Alapjáraton az az illem, hogy a férfi hívja meg a nőt randikon. Az miért gond, ha van saját lakása és nem a szüleivel a szomszéd szobában tud átmenni hozzá a lány ?

Minden amit felsoroltok logikátlan, ésszerűtlen és érzelmetlen. Maradi nyomorultak vagytok akiknél a 80 éves nagyanyám fejletteb érzelmi intelligenciával rendelkezik. Belétek van oltva, hogy mi a helyes és mi a helytelen és fingotok sincs miért, de amit úgy véltek, hogy nem elfogadott az ellen kézzel lábbal kapálóztok.

16 évesen jöttem össze a jelenlegi párommal aki akkor 27 volt. Az első és egyetlen szerelmem 6 évig jártunk, fél évet voltunk jegyben és most 3 és fél éve vagyunk házasok. Van egy 4 hónapos csodaszép kislányunk.

Szerencsére az én környezetem nem volt ilyen konzervatív, anyáék imádták mert mindenben segített nálunk amiben tudott, jól jött az élettapasztalata nekem is. A barátnőim is imádták/imádják.

Most mivel lenne jobb, ha 17-18 éves kangörcsös, érzéketlen, béna fiúk megnyomorítanák lelkileg és testileg ? Mivel lenne ez jobb egy biztosan odafigyelő kedves figyelmes férfinél akinek már benőtt a fejelágya ? 27/N

2018. febr. 7. 19:38
 39/66 anonim ***** válasza:
24%

Itt a 25+ nők rinyálnak ezen mert selejtek és nem jut nekik f...sz. Fétékenyek, hogy hozzájuk képest egy 17 éves lányt is komolyabb partnernek érez a férfi ergo akkor az a férfi elmebeteg nemnormális.

Pedig csak a jelenlegi 25+ nők a világ rib..nc.i és a kutyának sem kellenek nem, hogy egy épelméjű embernek.

2018. febr. 7. 19:44
 40/66 anonim ***** válasza:
27%

Normális ellenérvekre válaszolni sem tudnak csak leponozgatni :))))))).

Nyugodtan próbáljátok meg kérdező. A legrosszabb ami történhet az, hogy az ilyen hulladékok ferdeazemmel néznek rátok.

Minden rossz dolog ami a vele lévő kapcsolatodban megtörténhet ugyanúgy megtörténhet egy veled egykorúval is!

2018. febr. 7. 19:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!