Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?
Nincs is annál nevetségesebb, mikor tizenéves gyerekek adnak egymásnak párkapcsolati tanácsokat, pláne a felnőtt párkapcsolatok kategóriában :'D Hess, hess!
Kérdező, te is érzed, hogy ez így nem oké, különben nem próbálnád meg ilyen izzadtságszagúan bizonygatni az igazad. Alapvetően nem a korkülönbséggel van a probléma, hanem a korkülönbséggel ebben a korban. Ez a férfi beteg, felejtsd el, jobban jársz.
Nem a 12 év korkülönbség önmagában ami sok, hanem az, hogy te 17 évesen teljesen más háttérrel, célokkal, tapasztalatokkal rendelkezel, mint ő 29 évesen. Te, a felfogásod, céljaid még nagyon sokat fognak változni. 3 év múlva is, nem hogy 12.
Lehet pozitív példákkal előrukkolni, de azok csak azok a kivételek, amelyek erősítik a szabályt.
És azért elgondolkodtató, hogy egy felnőtt 30 éves ember, miért nem a saját korosztályában keres, hanem egy gyerekkel képzeli el a jövőjét.
Én egyébként nem csodálkozom a kérdező viselkedésén, amilyen nevelést kapott, olyanná vált.
"A szuleim szerint ha jol kijovunk, akkor probaljuk meg nyugodtan! Az en dontesem, az en eletem."
Melyik értelmes felelősségteljes szülő engedné meg a 17 éves kislányának, hogy egy 29 éves pasival legyen?
Arra esetleg nem gondolnak, hogy valami baja lehet annak a 29 éves férfinak, hogy ha egy kislánnyal kezd?
Lehet, hogy a te életed kislány, de addig, amíg a szülői házban élsz, a szüleid tartoznak érted felelősséggel.
Ne haragudj kérdező, de a szüleid se normálisak, ha ilyen választ adtak neked erre a kapcsolatra.
Ugye tudjátok tizenéves lányok, hogy ez a felnőtt kategória? Miért ide írtok?
Amúgy már a könyökömön jön ki a " Belsoleg es kulsoleg is erettebb vagyok a velem egyidoseknel" duma. Minden egyes tinilány ezt hiszi.
Ez a korkülönbség ennyi idősen pedig sok. Lehet sorolni pozitív példákat, mindig vannak ellenpéldák, de azt vedd figyelembe, hogy az a kisebb, szerencsésebb csoport. Az a férfinek nem mondható egyed pedig, aki 30 évesen tinilányokat hajkurászik, azzal valami nem stimmel. Főleg, hogy az előző csaja is gyerek volt, valószínűleg ez a heppje, 2 év múlva kiöregszel és jön a következő.
Ha pedig tényleg ennyire nagylány vagy már, kérdező, akkor könyörgöm ne rakj minden egyes mondatot mögé egy mosolygó/kacsintó szmájlit, hogy éreztesd, megveted a világot és azokat akik nem hisznek a felnőtt létjogosultságodban :D
Tiszta vicc amikor ilyen kérdéseknél olyanokkal jönnek, hogy
-"Gondolkozz el miért nem tud érvényesülni a saját korosztályánál":
Már miért ne tudna ? Hogy zárja ki a kettő egymást ? Mitől függ, hogy kibe szeret bele az ember ? Nem biztos, hogy párkapcsolat/szerelemi céllal ismerkedetett össze a fiatalabb lánnyal, de így alakult és beleszeretett BUMM.
-"Mást akartok egy kapcsolattól":
Egy kapcsolat mindig, MINDIG és MINDIG arról szól, hogy a két ember egymást akarja. Ha diplomázni megy a fiatalabb fél akkor mire a BSC-vel végez el lehet jegyezni. (Megjegyezném jelen esetben az 4 év, annál korábban egyébként sem lenne egészséges az eljegyzés)
Valószínűleg az idősebb fél már anyagilag független és ? Alapjáraton az az illem, hogy a férfi hívja meg a nőt randikon. Az miért gond, ha van saját lakása és nem a szüleivel a szomszéd szobában tud átmenni hozzá a lány ?
Minden amit felsoroltok logikátlan, ésszerűtlen és érzelmetlen. Maradi nyomorultak vagytok akiknél a 80 éves nagyanyám fejletteb érzelmi intelligenciával rendelkezik. Belétek van oltva, hogy mi a helyes és mi a helytelen és fingotok sincs miért, de amit úgy véltek, hogy nem elfogadott az ellen kézzel lábbal kapálóztok.
16 évesen jöttem össze a jelenlegi párommal aki akkor 27 volt. Az első és egyetlen szerelmem 6 évig jártunk, fél évet voltunk jegyben és most 3 és fél éve vagyunk házasok. Van egy 4 hónapos csodaszép kislányunk.
Szerencsére az én környezetem nem volt ilyen konzervatív, anyáék imádták mert mindenben segített nálunk amiben tudott, jól jött az élettapasztalata nekem is. A barátnőim is imádták/imádják.
Most mivel lenne jobb, ha 17-18 éves kangörcsös, érzéketlen, béna fiúk megnyomorítanák lelkileg és testileg ? Mivel lenne ez jobb egy biztosan odafigyelő kedves figyelmes férfinél akinek már benőtt a fejelágya ? 27/N
Itt a 25+ nők rinyálnak ezen mert selejtek és nem jut nekik f...sz. Fétékenyek, hogy hozzájuk képest egy 17 éves lányt is komolyabb partnernek érez a férfi ergo akkor az a férfi elmebeteg nemnormális.
Pedig csak a jelenlegi 25+ nők a világ rib..nc.i és a kutyának sem kellenek nem, hogy egy épelméjű embernek.
Normális ellenérvekre válaszolni sem tudnak csak leponozgatni :))))))).
Nyugodtan próbáljátok meg kérdező. A legrosszabb ami történhet az, hogy az ilyen hulladékok ferdeazemmel néznek rátok.
Minden rossz dolog ami a vele lévő kapcsolatodban megtörténhet ugyanúgy megtörténhet egy veled egykorúval is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!