Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?
Anyukám anno kb. friss 18 évesen ismerte meg apumat aki 24 éves volt. Nővéremet 19-ik születésnapja előtt ~2 héttel szülte meg (1970). Még egy fiú jött hat évre rá (1976) (1 évesen sajnos...) és én 8 évre nővérem születése után (1978). 86-ban elváltak apám miatt, de az apám hülyesége volt és nem anyámé.
Nem tudom miért oltjátok szegény lányt, még írja is, hogy >>>DOLGOZIK<<< iskola mellett, ez már talán egy olyan "felnőttes" attitűd, hogy akár a jövőre nézve is komolyan vehető. :)
Én azt mondom, ha nem csak arra használ (bocs) és tényleg megértitek és jól kijöttök egymással, akkor miért ne? :)
39F
Nagyon sokan dolgoznak suli mellett, ezt hívják diákmunkának. Attól még valaki nem lesz agyban érett és felnőtt, hogy diákmelózik.
Az akkori világot nem kéne összehasonlítani a mostanival, nem lehet. Nagymamám is 17 volt, mikor nagypapámat megismerte. Az a világ más volt, teljesen.
Sokan még húszas éveikben se érnek meg agyilag.
Ehhez nagyon sokat kell foglalkozni önismerettel, önszeretettel, önvizsgálattal.
(Szerintem a kérdező azt se tudja, hogy mit jelentenek ezek a szavak. Pszichológia? Azt meg pláne nem.)
Egy 29 éves férfi már össze szeretne költözni a párjával, és a kérdezővel lehetséges szülői beleegyezés nélkül?
Most oké, dolgozik a kislány, és fősuli? Egyetem? Ő még csak most fog kilépni a nagyvilágba.
#11- az en Anyum es Apum kozt is 7ev van....
Soot, van ismerosunk, akinek a parja es kozte kb.24-25ev van, es megis boldogan elnek...
A munkahoz meg csak annyot fuznek, hogy Ama szuleimtol 1Ft-ot nem fogadok el, mert tisztaban vagyok vele, hogy havi 300-350.000-bol nehezkes megelni egy kertes hazban. Amint lehet, szeretnek kulon koltozni es onallo eletet elni egy masik varosban, egy jo munkahelyet talalni..
Nem tudom? :')
Tudod kedves, lehet tobbet tettem mar le az asztalra, mint nehany felnott...
En folyamatosan azob dolgozom, hogy a szarbol kikaparjam magam, es nem, nem diakmunkat vegzek! ;)
Szerintem keves ember csinalna ezt vegig utanam, amit en... :)
Egy szabad napom sincs a honapban, celjaim vannak, amiket elfogok erni. :)
Koszonom mindenkinek a valaszt! ;)
Ez mind szép és jó kérdező, oké.. DE... te még csak most fogod megvalósítani magad, álmaidat. A pasinak ez már mind megvan!!!
Te mire végzel a fősulival, munkát kapsz, az 6-7 év. A pasi már akkor rég házasságot és családot szeretne.
Nem vagy még kész erre. 17 évesen miért nem a korosztályodból keresgélsz?
De azt csinálsz, amit akarsz. Majd ha elmúlik a rózsaszín köd, és jönnek a szürke hétköznapok, amikor pl. a pasi nem bulizni akar, hanem otthon feküdni, vagy éppen teljesen más életvitelt folytat mint te, neked akkor lesz eleged ebből az egészből.
SOK 12 év! MÉG gyerek vagy!
"ugy erzem, kinottem mar belole"
17 évesen :D
Oké, nincs több hozzáfűzni valóm, kislány. Azt csinálsz, amit akarsz.
De nemcsak lepontozni kell a válaszokat, hanem elgondolkodni is rajtuk.
Szüleid mit szólnak ehhez az egészhez? Még ezt megkérdezem zárásképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!