Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/16 anonim válasza:
ha pld 20 éves vagy akkor sok mert akkor pld a csaj 8 éves de ha te 50 a csaj 38 akkor hááát kicsit sok ja :S
3/16 A kérdező kommentje:
20 és 32 évesek között?
2013. júl. 21. 20:26
5/16 anonim válasza:
Nem annyira az még úgy az elmegy kategóriában sorolható :D
6/16 anonim válasza:
Erre is van hivatalos megállapítás:
Az idősebb fél korának a fele + 8 év.
32/2 = 16 +8 = 24
A válasz igen, sok. Most.
7/16 vargaga válasza:
Szerintem, most nem sok. Korábban sok lett volna (tini korban :D ), s idős korban újra sok lesz. Pl. 50 fölött. Az 50 éves férfi már pihenne, a 38 éves nő pedig ... Húúú! Akkor pörög igazán.
8/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező ! A férjem 20 éves volt, én 31 mikor összejöttünk, és 10 éve vagyunk házasok !!!! NEM ! attól függ, hogy milyen céllal jöttetek össze. Ha szeret téged, akkor nem fog elhagyni... de nyilván nem általános a dolog.. és az is számít, ki a férfi és ki a nő.. általában ha te vagy a nő, akkor félelmetesebb a helyzeted, de ha ő lojális, akkor nincs miért aggódni. Ritka az ilyen férfi, sajnos.. ÉN MEGTALÁLTAM ! te is megtalálhatod !!!
9/16 A kérdező kommentje:
én vagyok igen a nő,és én vagyok a fiatalabb:)
2013. júl. 23. 11:26
10/16 anonim válasza:
vargaga én 38/f a lány 24 és 8 éve vagyunk együtt.köszönjük jól vagyunk. de van tudomásom 50 éves korkülönbségről is. Nem! NEM a kor számít!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!