Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 Mandy1408 válasza:
Attól függ, ha mindkettő 20 fölött van, akkor nem! Én is voltam ilyen helyzetben. Nem jött össze a dolog, de nem a korkülönbségen múlott, olyan jól elvoltam az illetővel, mint még talán soha senkivel... Az számít igazán, milyen ember. Ha emberileg stimmel, akkor a 12 év nem lényeg. Ellenben ha szar alak, tökmindegy, hány éves...
12/16 Nagyfater válasza:
Fiatal korban (harminc körül) sok az eltérő élettapasztalat és mentalitás miatt, középkorban nem, idős korban (60 fölött) sok, mert az idő előrehaladtával rohamosan nőhet a fizikai és a szellemi állapot különbsége. A kivételek persze erősítik a szabályt, de általánosságban ez a helyzet.
13/16 anonim válasza:
Igen. A te esetedben sok.
HA ez egyáltalán 1. felmerült, 2. ezen rágódsz, 3. ide kiírtad, akkor ez azt mutatja, hogy nálad ez nincs rendben, és addig nem tudsz éretten szeretni és szeretve lenni, amíg itt legalább 20-an le nem írják, hogy köztük hány év van és mióta házasok, meg a "nem a kor számít" sablondumát.
Ha komolyan akarod venni ezt a kapcsolatot, akkor ezt a kérdést a párodnak tedd fel, együtt válaszoljátok meg, és csakis azt a választ fogadd el.
14/16 A Tengerész válasza:
Hehe. 6-os ez a Mikszáth Kálmán féle algoritmus, minél idősebb egy férfi annál jobban tetszik neki ez a képlet. De a kérdésre válaszolva, egyáltalán nem.
15/16 A Tengerész válasza:
Ja, vargaga téved. Egy 50 éves férfi a csúcson lehet, ha okosan élt és jók a génjei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!